Konkurentsitult enim naisfänne omav hurmur Kit Harington, kes kehastab Westerosi põhjaosa valitseja Eddard Starki sohipoega Jon Snow’d, on läinud lahku oma seriaali ja päriselu pruudist Rose Leslie’st ehk punapäisest metsalisest Ygritte’ist ja asunud jahtima kuninglikku verd, Emilia Clarke’i kehastatud kuningannat Daenerys Targaryeni.

Asjal näib ühest küljest olevat jumet ja teisest küljest mitte, kuna Clarke andis eelmisel kuul avameelse intervjuu väljaandele Britih InStyle, milles paljastas oma vallalise suhtestaatuse. “Inimesed küsivad pidevalt, kellega ma praegu käin…ja vastus on, mitte kellegagi! Ja see on täiesti okei. Mul on palju asju vaja enda jaoks selgeks mõelda,” ütles ta. “Naisena on mu loomuses pidevalt kellegi eest hoolitseda ja olen seda tihtipeale teinud enda heaolu arvelt,” analüüsis ta.

Seriaali võttemeeskonna anonüümseks jääda soovinud liikmete sõnul pole Emilia aga sugugi nii üksinda, sest on suisa ahvatleva valiku ees — kas anda järele oma kaasnäitleja Kit Haringtoni survele või valida hoopis teine kosilane, Cory Michael Smith, kellega preili viimasel ajal üha tihemini kõmupiltnike silme alla sattunud on.

Clarke’ile lähedal seisev isik kinnitab: “Emilia on Kiti armumas, kuid muretseb, et nende võttepaigad ja -ajad ei kattu, sest Jon Snow tegelaskuju tegutseb peamiselt Põhja-Iirimaal või Islandil ja draakonite ema sõdib Marokos või Horvaatias. Ometi on Emilia juba paljudele oma sõbrannadele rääkinud, kuidas temast ja Kitist saaks asjaolude kokkulangevusel väga armas paar. Ta tunneb end oma teise peigmehekandidaadi Cory’ga koos väga mugavalt, kuid Kit on see, kes rabab ta jalust. On kohe näha, et need kaks suunduvad kirgliku romansi suunas!”