Aastaid kestnud maadevahetuse protsessist räsitud poliitik Ester Tuiksoo (47) särab kaunimalt kui eales varem – Ester olla pärast protsessi oma elus sedavõrd hoogsalt uut lehekülge keeramas, et uuendab korraga kogu hooaja garderoobi! Niidil ja nõelal laseb aga mitme Esteri new look`i kallal käia moekunstnik Ülle Suurhans-Pohjanheimo.

Naiste koostöö on tõesti kestnud juba aastaid, kuid Ülle sõnul ei telli nüüdsel ajal enam keegi tervet garderoobi korraga!

«Mul kahjuks või õnneks ei ole sellist klienti, kes tuleb, et nüüd ma tahaksin kõik sügisriided endale uued,» sõnab Ülle. «Naise garderoobi arendame välja aastate jooksul, paika pandud vundamendile hakatakse vaikselt ehitama, et asjad sobiksid omavahel. Töö käibki garderoobi komplekteerimisega. Ikka ühe või paari asja kaupa korraga.»

Moekunstniku sõnutsi tuleks vältida emotsioonioste, mis kipuvad kappi seisma jääma, kuna ei sobi kokku teiste asjadega. «See on hästi rikaste lõbu, et sul on kapis riided, aga omavahel neid kokku ei saa miksida,» teab Ülle. «Ja enda kokkupuute põhjal tänasel päeval jõukate inimestega võin öelda, et nemad mõtlevad enne ostude tegemist väga läbi, eelistavad lihtsaid asju, ja arvestavad väga, et asjad oleksid pikka aega kantavad.»