Sarnaseid kuulujutte on levinud palju, kuid need pole seni eriti tuld võtnud, kuna ikka ja jälle on paarike pärast järjekordset kõlakat avalikel üritustel ennastunustavalt miilustanud ning sellega kollase meedia kahtlused kummutanud. Nüüd on mõlemat osapoolt aga liiga tihti eraldi liikumas nähtud ning abielusõrmuseidki pole enam kusagil näha.

Kurjad keeled räägivad, et Melanie'l on lõplikult üle visanud Antonio häiriv komme naistega flirtida ning needsamad allikad ei häbene ka välja öelda seda, et mitte enam esimeses nooruses kunagine kaunitar tunneb end abikaasa ümber tiirlevate verinoorte jumalannade keskel vana ja väärtusetuna. "Melanie ei saa enam üldse rahulikult elada," avaldab üks jutupaunik. "Ta kardab päeval ja ööl, et Antonio teda petab ning nooremate ja värskemate variantide vastu välja vahetab!"

Paar on abielus olnud 16 aastat ning neil on 15-aastane tütar. Ühist vara on enam kui 50 miljoni dollari väärtuses ning võimaliku lahutuse korral läheks kogu see kullahunnik võrdsele jagamisele, mida loogiliselt võttes kumbki osapool ei soovi. Vähemalt nii jutustab hetkeseisuga välismaa kõmupress. Loodetavasti ei lähe nad Tom Cruise'i ja Katie Holmesi rada pidi ning jõuavad oma erimeelsustes siiski ühele nõule!

Vaata ilma sõrmuseta Melanie Griffithit SIIT või Radar Online'ist!