Paraku on tulnud ilmsiks seiku, mis näitavad, kuidas ühe tavalise naise elu võib muutuda, kui tema õde abiellub Hispaania printsiga. Sarnaselt Pippa Middletonile, hakkas Hispaania kollane meedia igat Erika sammu jälgima. Temast sai vastu tahtmist kollaste väljaannete kaanestaar ja naisel kadus igasugune privaatsus.

Kui Erika abielu skulptor Antonio Vigoga sattus raskustesse, oli see taas kollasele meediale maiuspala. Erika elas raskelt üle, et oma kuulsa ja kuningliku õe pärast kajastatakse igat tema sammu. Eriti räigelt mõjusid artiklid abielulahutusest. Kõigest mõned kuud pärast abielulahutust ja lõputuid lugusid kollases meedias, võttis Erika endalt elu.

Mitte kõik hispaanlased ei armastanud Letiziat, kui ta nende printsiga abiellus. Kuid fotod, kus Letizia nuttis oma õe matustel pöördusid tema kasuks - pärast Erika enesetappu muutus meedia ja avalikkuse suhtumine Letizia suhtes poolehoidvaks. Milline saatuse iroonia!

Letizia abielu tõttu kuninglikku perekonda on pidanud kannatama ka tema vanem õde Telma Ortiz. Kui Letizia abiellus, elas ja töötas Telma neli aastat Filipiinidel ja meedia kirjutas temast harva. Kui ta raseduse tõttu Hispaaniasse naases, sai temast samuti paparatsode ohver. Ta andis andis asja kohtusse, kus Toledo kohtunik otsustas tema kahjuks, et olles printsess Letizia õde, on avaliku elu tegelane ja peab leppima ka sellega, et tema elu ja tegevusi kajastab igapäevaselt kollane meedia.

Aastal 2014 loovutas kuningas Juan Carlos trooni oma pojale ja sellest ajast on Letizia Hispaania kuninganna. Tema õde Telma elu on jätkuvalt kollase meedia huviorbiidis. Viimati ilmutati naisest fotoseeria, kus ta loeb pargis raamatut...