Gemma Levine kodus on aukohal just see pilt Diana kirjutatud allkirjaga 31. september 1994. "Muidugi on septembris ainult 30 päeva ja see paneb mind vaadates iga kord naeratama. Minu arvates on see hirmlõbus ja armas," sõnas fotograaf Daily Mailile.

Sadade pildistatud kuulsuste seast n-ö halvimat pildistatavat valides ta aga ei kahtle: "Rupert Murdoch oli raskeim, ta ei tahtnud mind enda lähedalegi."

Naise läbimurre fotograafina saabus 1976. aastal, kui ta pildistas konservatiivide partei juhti Edward Heathi telefoniga rääkimas. Nimelt tabas ta hetke, kui mees peaminister Harold Wilson tagasiastumisest teada sai ning pilt esmajoones lehe esikaanele rändas. Naine teenis sellega 35 naela.

Kohtumist ja pildistamist Walesi printsessiga meenutab ta aga sooja sõnaga: "Diana oli soe, graatsiline ja väga loomulik. Ta rääkis oma poegadest ja ma rääkisin enda omadest. Me olime väga lõdvestunud teineteise juuresolekul. Ilma igasuguse kahtluseta vahetas ta minu ees riideid, küsides kas ma pahandan, ning ta ei vajanud meigi ja juuste kohendamiseks peeglit. Nädal hiljem saatis ta mulle  hiiglasliku lillesülemi, et tänada."

"Mõned kuud hiljem palusin, et kas ta saab minu ühele raamatule pühenduse sisse kirjutada vähihaigele tüdrukule. Kell 9 järgmisel hommikul saabus kuller eksklusiivse pildiga printsessist elgantses nahkraamis ja pühendusega Danielle'le."