Kui 2014. aastal pööras Mariann Treimann oma toona veel omasõnutsi raha mitte-teenivas blogis tähelepanu tõigale, et Õismäe korterelamu renoveerimise käigus müüritakse kinni pääsupoegasid, tuli küllaltki kiirelt mängu ka Anne Nuude nimi.

Nimelt oli tol hetkel Nuude näol Treimanni sõnade järgi tegemist ainsa inimesega, kel olid volitused kinnimüürimine peatada ja/või tagasi pöörata. Et kinnisvarahaldaja number oli avalik, võttis Treimann toona nõuks naisele helistada. "Ta oli väga üleolev, ütles, et tal pole kohustust midagi teha ja teda ei huvita. Ma ütlesin, et sellisel juhul kirjutan ma sellest ja tema arvamusest ka oma blogis, ta ütles taaskord, et teda ei huvita mida ja kuhu ma kirjutan," sõnas Treimann Publikule antud intervjuus.

"Siis sündiski mu väga emotsionaalne postitus, kus ma tõesti kutsusin teda halva sõnaga, ütleme nii," jätkas Treimann. Postituses kirjutas Treimann järgmist: "Selle taga on kaks värdjat: Anne Nuude ja see imbetsillist betoneerija." Samuti lisas Treimann postituse lõppu Nuude telefoninumbri sõnadega: "Kuigi ta enam kõnedele ei vasta, siis smse saab ju ometi ikka saata. Haige eit!"

Seejärel tegi Treimann avaliku petitsiooni, mis kogus kõigest päevaga 200% vajalikesst häältest. Pärast seda esines ka Nuude meedias avaldusega, justkui olnuks pääsukeste päästeoperatsioon olnud tema initsiatiiv. Treimann väidab, et initsiatiiv tuli temalt ning Nuude sõnavõtt oli vaid järellainetus tema tegudele.

Kõnealuse blogipostituse alla tuli 49 kommentaari. "Seal veel mingeid süüdistusi tema kui korteriesinaise kohta, aga nüüd, 3 aastat hiljem, kaebab ta mu kohtusse, sest ma lasin inimestel teda sõimata ja ei hallanud oma blogi kommmentaare," selgitab Treimann.

Käesoleva aasta juuli lõpul võttis Nuude Treimanniga läbi juristi ühendust ning nõudis kahjutasuks 5000€, vastasel juhul lubas Nuude kohtusse minna. "Ma tänasin neid toreda kirja eest ja ütlesin et võtan sisu teatavaks," sõnas Mariann. Mariann Treimanni sõnul ei teeninud tema blogi veel kolm aastat tagasi mingisugust tulu. Just tuluteenimisele viitab Nuude aga oma hagis põhjendusena, miks Treimannilt nüüdseks juba 7000€ suurust rahasummat nõutakse.
"Siis ma ei teeninud oma blogiga sentigi, kui välja arvata mõni kingitus beebile," ütles Mariann Publikule.

Küll aga ei olnud mitte Mariann Treimanni kirjutet sõnad põhjuseks, miks Nuude kohtusse pöördus, vaid tähelepanu pööratakse kommentaaridele, mis blogipostituse alla lugejate poolt jäeti.

Publiku ajakirjaniku kõne peale sõnas Nuude, et sellest ei peaks üldse rääkima. "Miks see teid huvitab?" päris Nuude ning ütles, et asjaolusid kommenteerib ainult tema jurist. Oma juristi nime ta ütlema ei soostunud.

Publiku andmetel on Anne Nuude esindaja Paavo Paal, kes ei kinnita ega lükka ümber, et tema just kõnealuse inimese esindaja selles kaasuses on. "Kahjuks ei saa ma Teie küsimustele vastata," kirjutas jurist Publikule.