Telekanalite kevadhooaeg on vaatamiseks valmis – nii kodu- kui ka välismaised uued saated ja sarjad kutsuvad rahvast telerite ette ning ahvatlevad põneva meelelahutusega.

TV3 andis kevadele stardipaugu suurshow´ga "Eesti otsib superstaari", seejärel alustasid Hannes Võrno vestlussaade "Õhtu" ning hoogsalt lõbus "Me armastame Eestit". Ometi on lõviosa värskest programmist algamas sel nädalal, pakkudes erilist rõõmu kodumaise teletoodangu austajatele.

Näiteks esmaspäevane "Võta või jäta" Alari Kivisaare juhtimisel ja täiesti uus Ilmar Raagi käe all valminud Eesti sari "Vabad mehed"; teisipäevane "Suletud uste taga" uute eluliste lugudega ja komöödiasari "Padjaklubi"; kolmapäevane värvikas doksari "Võimalik vaid Venemaal" Erkki Sarapuu muhedate kommentaaridega; neljapäevane uus reisi-ja muusikasaade "Reisihitt", krimikomöödia "Kättemaksukontor" ja Venemaal valminud menuka "Selgeltnägijate tuleproovi" 15. hooaeg; reedene verivärske kodumaine krimisari "Keeris" ja muidugi pühapäevane "Eesti otsib superstaari".

Märtsi keskel algab ka teine hooaeg müstilisest sarjast "Appi tuleb selgeltnägija", kus eestlaste seletamatuid ja uskumatult salapäraseid juhtumeid lahendavad meie oma hinnatud nõiadiiva Ilona Kaldre, Venemaa karismaatiline sensitiiv Aljona Orlova, Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovis" tuule tiibadesse saanud ja Eestiski palavalt armastatud Veet Mano ning värske osalejana Moskva uue põlvkonna üliandekas sensitiiv Dardo Kusto.

Välismaistest sarjadest pakuvad haaravat vaatamist "24: elada veel üks päev", "Riskikuller", "Top Gear", romantikasõpru vaimustab "Vaprate ja ilusate" ning "Kirgede tormi" kõrval aga "Šura".