"Ma loodan, et saan olla nii ministritele kui ka tervele Eesti riigile abiks katseeksitusmeetodil omandatud oskustega ja et vastutasuks on Altveski aegade lõpuni noorte päralt MTÜ omandis," ütles Vatmann TV3-le.

Noortestuudios tantimist õpetava Kristiina Liukaneni sõnul on selline koht noortele väga vajalik, sest nii ei satu noored tänavatele.

Noortestuudios lööb kaasa ka aktiivne Virgo, kel tekkis koolis õpingutega raskusi. Aktiivne noormees ei löönud asjadele käega ja on juba kaks aastat käinud noortestuudios. Altveskis saab näiteks tantsida ja teatrit teha, kuid leidub ka muid vahvaid tegevusi. Samas ollakse ka üksteisele abiks õpingutel. "Vahel oli nii, et peale trenni aitasime üksteisel õppida," sõnab Virgo.

Siseminister Andres Anvelt leiab, et kohal on perspektiiv olemas ja kui Vatmann jätkab asjaga sama aktiivselt, siis on loota ka riigipoolset koostööd. Justiitsminister Reinsalu arvab ka, et Altveskis on inimesi, kellele meeldib tegeleda noortega ja lubab omalt poolt rääkida asjast noortega tegelevatele inimestele.

Vaata videot SIIT: