Kõik te olete kindlasti märganud ja kuulnud ja imestanud TV6 filmitreilerite ja seriaalide ning multifilmide peale loetavaid julgeid tekste. "See film on erakordselt halb!", "Täna oksendame vikerkaari!", mõne karate-filmi kohta öeldud aasiapärase aktsendiga lause või isetehtud beat-boxi rütm on vaid mõned näited. Seda kõike toodabki Salapärane TV6 Mees, kellega Publik tegi intervjuu!

Salapärane TV6 Mees (edaspidi ST6M toim.), mis asi on Nädala Tegija ja milleks seda vaja on?

Nädala Tegija on TV6 katse anda kõigile nendele ägedatele produtsentidele, kes kinniste uste taga rohkem või vähem puhast kulda toodavad, aga kellel pole selget väljundit või oma fännibaasi, võimaluse ennast väljendada ja feimi ja fänne koguda, sest meie auhind on eetriaeg! Esialgu keskendumegi sellele, et igal nädalal oleks vähemalt üks Tegija, kes saaks öelda "suck it, heiterid - ma olen telekas!".

Milleks Dramamama? Oli TV6's vähe draamat või?

Dramamama oli tegelikult ühel õrrel üsna mitme teise artistiga ning kollegiumil jooksis tõtt-öelda süda verd, sest žüriivalikud on alati rasked ja ei tundu kunagi ausad. Näiteks Insect ft. Patricia looga "Feel Like" ja Hüpik Händ looga "Lõputud teed" olid mõlemad väga legitiimsed alternatiivid.

Kuidas kaasab TV6 oma vaatajaid Nädala Tegija valimisse ja mil moel see vaatajat peaks kõnetama ja puudutama?

Tegemist on hobiprojektiga, mitte planeeritud TV6 turundustegevusega, seega puudub konkreetne plaan, eelarve ja nägemus. Üks on aga selge - Eesti on täis muusikalisi masterminde, kes teevad keldrites väga head kraami, kuid kellel puuduvad kas oskused või tehnika kvaliteeti raadiotasemele viia. See on ka põhjus, miks Tegijaks ei saa ilmtingimata kõige parema produktsiooniväärtusega lugu, vaid midagi, mis ajab kõrva kikki. Me ei sea stiililisi piiranguid - see on ühelt poolt väga vabastav, kuid seab meid teiselt poolt mitmete ebameeldivate valikute ette. Vaatajaosalus muudaks seda.

Kas TV3 hakkab ka nädala tegijat valima?

Ei.

Mitu Sääske ST6M oma elu jooksul maha on löönud?

432, aga nad olid kõik pahad!

Liitu TV6 Facebooki fännilehega ja laigi või dislaigi neid Nädala Tegijaid, keda ST6M Sulle hambusse viskab!