Kui muusik Mihkel Mattisen nägi esmakordselt esinemas bändi La La Ladies, leidis ta, et üks tüdrukutest on paks ja teine katkiste juukseotstega. Karmist kriitikast hoolimata säravad neiud Eesti Laulu teises poolfinaalis. 

Idee luua unikaalne laulev ja tantsiv tüdrukutetrio, tuli laulja Tanja Mihhailoval (32), kui ta oli ära vaadanud Hollywoodi kassahiti "Dream Girls". Film räägib tüdrukutebändi teekonnast muusikatööstuse tippu, selle ilust, võlust ja valust.
"Minu mõte oli panna kokku kolm kaunist tüdrukut, kes oskavad laulda ja tantsida, on laval avatud ja karismaga," seletab Tanja. "Ma ei saa ju ise igas projektis osaleda ja nii sai minust mänedžer."

Tanja kutsus kokku kolm talenti – Diana Variku, Keithi Uibomägi ja Inga Tislari, kes moodustavad Eesti oma unistuste tüdrukute bändi La La Ladies. Saame tüdrukutega lähemalt tuttavaks! 

Saarepiiga mandril  

Saaremaa tüdruk Diana Varik (29) on kõik hooajad tantsusamme seadnud ja kaasa tantsinud saates "Su nägu kõlab tuttavalt". Tantsimine ja laulmine on olnud tema kirg juba pisikesest peale. 

Kes Diana, Keithi ja Inga on ning millega muusika kõrvalt tegelevad? Seda kõike loe Kroonika digiajakirjast SIIT või telli paberväljaanne SIIT!