1. Keskkooli lõpetamine

Taneli koolitee Väike-Maarjas jäi kõrge karjäärilennu tõttu omal ajal poolikuks, kuid see teda ei heidutanud. Ta võttis veel täismehe-eas ette retke lõpetada gümnaasium ning olenemata pisut konarlikust algusest, jõudis ta võiduka lõpuni ning 2015. aastal pistis taskusse keskkooli lõputunnistuse. Vähe sellest, et Tanel katsumuse isiklikult läbi tegi - muusik võttis ette asuda nn elukestva õppe isehakanud saadikuks ning innustada teisigi Eestimaa inimesi, et need ei kardaks kord poolelijäänud kooliteed uuesti jalge alla võtta, inspireerides väga paljusid.

2. Eurovisioni lauluvõistluse võit

See oli sündmus, mis viis 2001. aastal Eesti suure ja sinise nupuna Euroopa kaardile. Igal aastal kirgi kütval lauluvõistlusel on see siiani jäänud eestlaste jaoks saavutuste laeks ning üle maailma teatakse Eestit tänaselgi päeval veel kui kunagist Eurovisioni võitjat. See juba on midagi! Riiklikku teenetemärki pole selle eest aga kunagi tulnud, ehkki Taneli ja Dave Bentoni ühine triumf liigutab eestlaste meeli tänini. Et mälestus kunagisest suurest võidust siiani ei kustu ja on ajahambale vastu pidanud, siis pole hilja veel tagantjärele Padarile ordeniga patsu lüüa.

3. Heategevuslikud algatused

Tanel Padar on sageli olnud esinejaks sündmustel, mida väisanud ka president või kus ta on patrooniks olnud, seega on muusikat armastava presidendi ja muusiku vahelised suhted aastate jooksul olnud üha soojemad. Eesti esirokkarina on Tanel alati tõmbenumbriks ning õnneks on ta oma tuntuse otsustanud keerata ka Eesti mitmesuguste heategevuslike ettevõtmiste teenistusse: "Jõulutunnelist" Eesti kaitseväelaste laste heaks korraldatud kontsertidena. Nimekiri on pikk!

Publik soovib palju õnne!