Kunagine vormeliäss postitas oma Facebooki kontole abipalve, et otsib korralikku maja, mida üürida pikemaks ajaks. Kuna mees ei lisanud piirkonda, kuhu ta uut kodu otsib, on see uudis ju vapustav linnastuva Eesti väiksematele piirkondadele, kes saavad Asmeri enda manu kutsuda. Ainus, mida mees uue elu alustamiseks vajab, on korralik maja!

Nimelt oli eelmine aasta mehele tõepoolest tormine - ta lahutas abielu ja vahetult pärast seda jäi vahele purjuspäi autojuhtumisega.

Marko Asmer kinnitas Publikule juuli lõpus, et lahutus jõustus sama kuu keskel. "Eks see on väga kurb sündmus. Ja raske on. Eriti lastele, keda me peame ikka nüüd koos kasvatama."

14. juuli õhtul ehk vahetult pärast lahutust sõitis endine vormelisõitja Marko Asmer oma Mercedes-Benziga Viimsi toidupoe parklas seisnud Toyotale otsa. Seejärel parkis üks tähelepanelik kodanik Asmeri kinni ja kutsus politsei. Politsei tuvastas 32aastasel Asmeril joobe ja toimetas ta jaoskonda. 12. septembril tunnistas Harju maakohus Asmeri süüdi mootorsõiduki juhtimises joobeseisundis ja mõistis talle karistuseks üheksa kuud vangistust, mida ei pöörata täitmisele, kui süüdimõistetu ei pane aastase kasteaja jooksul toime uut tahtlikku kuritegu. Lisakaristusena võeti Asmerilt ära neljaks kuuks mootorsõiduki juhtimise õigus.

Pärast juhtumit selgitas mees: "Elu läheb edasi, ma lihtsalt kahetsen juhtunut sügavalt, aga kõik see ei ole nii dramaatiline, nagu kirjutatakse."

Head inimesed, kellel on võimalik abikäsi ulatada, aidake Markot!