Kutsutud oli teiste seas ka Bill ja Hillary Clinton, kes olid tollal perekonnasõbrad, alles presidendikampaania ajal hakkas Trump oma konkurenti materdama, nagu oleksid nad verivaenlased. Teiste tuntud nimede seas olid ka Simon Cowell, Heidi Klum, Arnold Schwarzenegger, P Diddy, Usher, Shaquille O'Neal, Billy Joel ja Anna Wintour.

Oma elu kõige õnnelikumal päeval kandis Sloveenia modell suisa kahte kreemitordisarnast kleiti. Tema kleidivalimisest avaldati Vogue’is 14-leheküljeline pildiseeria. Lõplikuks valituks osutus pea 90 000 eurot maksev Diori kleit, mille tikandite kallal oli vaeva nähtud 550 tundi ning sellele kulus pea sada meetrit satiini. Naise juuksed olid seatud peenesse ülespandud soengusse, mida kattis dramaatiline loor. Kostüümi juurde oli sobitatud teemantitest kaelakee, kolm teemantkäevõru ja 12-karaadine kihlasõrmus, mille Donald oli tulevasele naisukesele 1,2 miljoni euro eest soetanud.

Kuna aga Diori tualetis oli maru keeruline kõndida, riietus Melania õhtuse vastuvõtu ajaks Vera Wangi kreeka jumalanna stiilis lõhikuga kleidikesse.

Kuigi pulmapeo dekoreerimisel oli kasutatud tohutul hulgal värskeid lilli, loobus praegune esileedi traditsioonilisest pruudikimbust ning kandis selle asemel käes hoopis tema perekonna roosikrantsi.

Tseremoonia toimus Floridas ühes anglikaani kirikus, kohalikud olid tulnud noorpaari ka tervitama ja muidugi ka uhket pulmapidu ning külalisi kaema. Kirikupea ja 350 külalise ees sai Melania sõrme 13-karaadise teemantist ja plaatinast abielusõrmuse, misjärel sai pulmapidu alata juba ühes Trumpi paljudest villadest.

Külalistele pakuti eelroaks aurutatud krevettidega salatit šampanjavinegretiga ning pearoaks oli veis. Pulmatort oli aga piduroa uhkeim osa – seitsmekihiline tort, millel pikkust 1,5 meetrit, diameetriks 170 sentimeetrit ja raskust 90 kilogrammi, oli kaetud 3000 käsitsi tehtud suhkruroosiga ning kaetud võikreemiga. Paraku ei saanud külalised kaks kuud valminud tordist osa, kuna selle konstruktsioon oli nõnda keeruline, et seda ei saanud peosaalis lahti harutada. Pulmalised pidid leppima šokolaaditrühvli koogiga ning hiigelsuure pulmatordi sõi ära hoopis teenindav personal.

Pärast söömaaega tantsisid kõik Trumpi villa ballisaalis, mille renoveerimisele oli mees kulutanud pea 30 miljonit eurot. Pulmakülalistele ja pruutpaarile mängis muusikat sümfooniaorkester ning esinesid Elton John, Tony Bennet ja Billy Joel.