”Tema lood on väga hästi alati mõõdetud! Ei ole mingit vahepealset olesklemist ega uimerdamist. “Kui on rumba, siis on rumba! Kui on tango, siis on tango! Kui on samba, siis on samba!” rääkis peaminister Ansip.

Üllaril ja tema abikaasal Estril on juba pikemat aega mõttes Eesti tolm jalgelt pühkida ja minema kolida.

Küsimusi peale, kas Üllar on Eesti rahva peale solvunud, mõtiskleb mees: “Kas just solvunud… Aga alati kui kirjutatakse või kommenteeritakse artikleid, siis on jutt mingitest karvadest (Üllar vihjab oma vuntsidele – toim.) ja sellest räägivad inimesed, kes minu muusikast midagi ei teagi!” jutustab Üllar Kroonika online-ile.

Aga et Üllari muusika suunas tehti niivõrd vägev kompliment just peaministri poolt, on mees väga liigutatud. “Ansip ise ka tantsumees ja kui tema juba ütleb, et minu muusika järgi on hea tantsida siis… olin väga üllatunud. Positiivselt loomulikult.”

Kuna Jörbergide peamiseks kolimise põhjuseks on mitte Eesti rahva peale solvumine vaid vähene töö siin, siis peaministri kompliment Üllarit Maarjamaal kinni ei hoia. “Jah, me ikka kolime aga ega see üleöö toimu. Vaja autod ja kinnisvara maha müüa.” Täpsemat asukohta, kuhu nad kolivad, Üllar siiani valgustada ei taha.