Iga aasta lõpus avaldab USA äriajakiri Forbes enda nimekirja enim raha teenivatest juutuuberitest ning kuna PewDiePie on 2017. aastal korralikult kõmu tekitanud, siis pole ka ime, et mees on oma troonilt lükatud.

Felix Kjellberg ehk PewDiePie on rootslasest veebikoomik, kes tegeleb oma videotes peamiselt videomängude mängimisega. Tema kanal on üks kiiremini kasvava vaatajaskonnaga kanalitest ning tema tellijate arv on suurim YouTube'is (tänase päeva seisuga 58,264,307 tellijat - toim.). Numbritest hoolimata jäi ta tänavu mitmetest reklaamijatest ilma, kui postitas rassistlikku kõnepruuki ja antisemitistlikku pildimaterjali sisaldanud videoid.

Möödunud aastal teenis Felix umbes 15 miljonit dollarit, kuid tänavu langes tema palganumber 12 miljoni peale. Mehele näitasid ust nii Google kui ka Disney ning ka paljud teised firmad lisasid PewDiePie oma musta nimekirja. Samas ei saa juutuuber kurta, sest 12 miljonit on siiski muljetavaldav summa ning olgugi, et ta jäi reklaamijatest ilma, ei paista mehe käitumine tema tellijaid häirivat, sest tema videoid vaatab jätkuvalt pea 60 miljonit inimest.

Maailma enim raha teenivam juutuuber on aga noormees, kellest ei pruugi paljud veel kuulnud ollagi - DanTDM. Inglismaalt pärit 27-aastane Daniel hakkas 2012. aastal Pokémoni ja Minecrafti videoid tegema, kui tema kanal järsku populaarsust koguma hakkas. Daniel Middleton teenis tänu välja müüdud maailmaturneele, 17 miljonile tellijale ja 11 miljardile vaatamisele 16,5 miljonit dollarit.

Esimest korda on pea pooled nimed edetabelis videomängude mängimisega tegelevad juutuuberid. Vaata tervet nimistust:

Daniel Middleton (DanTDM) – $16.5m
Evan Fong (VanossGaming) – $15.5m
Dude Perfect – $14m
Mark Fischbach (Markiplier) – $12.5m
Logan Paul – $12.5m
Felix Kjellberg (PewDiePie) – $12m
Jake Paul – $11.5m
Ryan ToysReview – $11m
Smosh – $11m
Lilly Singh (IISuperwomanII) – $10.5m