"Mulle on soovitud töövarjuks tulla, aga ma olen öelnud, et töövarje peaks vähemalt kolm olema, sest minuga päev otsa ringi joostes võib üks inimene endale liiga teha," pajatab 47aastane Sõõrumaa ajakirjale Kroonika.


"Mind on üritatud kujutada ka Hispaanias elava noore pensionäri või rantjeena, kuid ma teen 14-15 tundi päevas tööd. See sobib mu iseloomuga paremini. Olen tüüpiline härg, kes künnab vagu vaikselt ja pikaldaselt. Töökas, tahtejõuline ja sihikindel," iseloomustab Sõõrumaa ennast.

Mees kurdab, et tennist harjutab ta vähe - kõigest neli korda nädalas. Samas on ka põhjust rõõmustada: "Tennises saab ainult paremaks minna!" teab Urmas.

Kui küsida, kas mõni tema lastest ütleb talle vahel, et kuule, vanamees, ära räägi meist meedias, kostab Sõõrumaa: "Ei ole öelnud ja ma pole ka mingi vanamees. Võin nendega koos näiteks diskoteeki minna ja keegi ei pea häbenema."

Sõõrumaal jätkub ka kiidusõnu oma elukaaslase ja kahe tütre ema Kätlin Marani kohta: "Et minuga pikka aega koos elada, peab olema natuke eriline ja samasuguse kiire elutempoga inimene. Normaalne inimene ei suuda minuga samas tempos elada."