Miniutti, kes töötab New Yorgis konsulteerimisfirma programmijuhina, kutsus tema büroo ees olevatele ajakirjanikele lausa politsei, sest nad ei jätnud teda rahule.

Ainukese lause, mis ta pressile ütles oli see, et ta taunib pornostaar Stormy Danielsi advokaadi Michael Avenatti käitumist tema eksabikaasa suunal. "Ühelgi mehel pole õigust tõsta kätt naise vastu. Punkt," lausus ta. Mees ise väidab, et ta läks 20ndates eluaastates Eesti neiust mullu jaanuaris lahku, ning Mareli põrutas idarannikult Los Angelesse elama.

Daily Maili andmetel pole Michael Miniutti vend Brian kindel isegi selles, et paar lahutatud on. "Ma ausalt ei tea, mis seis sellega hetkel on. Kui ma vennaga räägin, siis pereasjadest, me ei räägi temast," ütles eestlanna endine mehevend näitlejanna kohta.

Täna öösel saabus teade, et Avenattit ei süüdistata kuriteos. Los Angelese ringkonnaprokuratuur saatis süüdistuse edasi Los Angelese linna prokuratuur, kes peab seejärel langetama otsuse, kas esitada mehele väärteosüüdistus koduvägivallas.

Kohtudokumentidest selgub, et tüli paari vahel sai alguse 13. novembril paari magamistoas – põhjuseks raha.

47-aastane Avenatti oli Miniuttile sõnanud, et naine on "tänamatu" ja üks "kuradi libu"."

Miniutti läks seejärel teise magamistuppa, mees tuli talle ähvardavalt järgi ja lõi teda patjadega näkku. "Ära ole tänamatu. Sa ei saa minu majas täna magada," olla mees talle siis kostnud.

Avenatti haaras naise randmest ja üritas ta voodist välja tõmmata. Kui Miniutti üritas sõbrale telefoniga sõnumit saata, olla mees selle tema käest ära tõmmanud ja karjunud "see on minu telefon!" ja selle endale taskusse pannud.

"Ta oli pidevalt mulle hästi lähedal, ma kartsin enda turvalisuse pärast," kirjutas naine oma tunnistuses.