Me oleme kahjuks pigem harjunud sellega, et kommentaatoritel pole pahatihti kombeks positiivseid soove teele läkitada, kuid Mait Malmsten on selgelt erand. Pärast uudise ilmumist asusid mitmed kommentaatorid armastatud näitlejat lohutama. Publik toob lugejateni mõned näited.

Mari kirjutas: "Hr Mait Malmsten, uskuge, Te olete paljude inimeste imetletud ja armastatud näitleja. Töö, mida teete, pakub tuhandetele inimestele lihtsalt rõõmu ja raskestiseletatavat, mis igapäevarutiinis või ka paljude elus puudu on... lootusenatukest, et kuskil on keegi nii hea, mõistev, ka õrn ja haavatav, ent samas ometi nii tugev. Mees. Väärikas mees. Kindlasti olete üks parimatest, kes meil on. Ärge hukkuge selles karussellis, olge tark."

Üks kommentaator reastas on mõtted järgmiselt: "Mait, kõigil, kes vähegi mõtlemis- ning analüüsivõimet omavad, nagu ka sina, ongi kosmiline äng pidevalt peal! Ole vapper ja püüa nautida seda, mis antud!"

Teine kommentaator leidis, et Eesti on Malmstenile väikeseks jäänud: "Mait on üliandekas, väga töökas ja väga intelligentne näitleja. Sulle, lavade äss, on Eestis ju kitsaks jäänud. Sul on vaja tööd näit. Inglismaal. Teine õhk, teine kultuur, hoopis teised, vabad ja rahulikud inimesed... Püüa sinnapoole, seal äng kaob ja seal leiad sa rahu iga päev, kogu aeg. Teed tööd ja oled väga õnnelik ja rahul, ei stressa. Seal unustad sa olmejamad, muud mured ja oled vaba hing. Jõudu ja edu sulle!"

Leidus ka neid, kes jagasid kommentaariumis Malmstenile hüva nõu leida hingerahu jumalasõna juurest: "Tõelise hingerahu võib anda ainult see Jumal, kellest Piibel räägib."