Hetkeseisuga peaks Uudo treeningprogramm kestma kaks kuud ja trenni tehakse minimaalselt kolm korda nädalas. Tema füüsise eest vastutab eratreener Janar Sääsk, kes muusikuga ise ühendust võttis: “Treener ise kirjutas mulle tema projekti asjus ja olin koheselt nõus tegema läbi sellist treeningprogrammi,” ütleb Uudo Kroonikale.

“Tahan tunda ennast nii väljaspool kodu kui ka kodus oma kehas rohkem enesekindlamalt ja enesetunde parandajana töötab ka ta imeliselt,” seletab noormees. “Loodan, et saame teha õiget trenni ja selg alt ei vea.” Parema enesetunde nimel on Uudo valmis ka toitumist muutma.

Seljavalud on Uudot kimbutanud juba pikemat aega ja seetõttu jäi möödunud sügisel tema jaoks üürikeseks ka kaitseväekohustus. “Mul olid seljaga jamad, kuna seljakott vajutas kuidagi täiesti jamasse olukorda selle selja,” tunnistas Uudo suve alguses antud intervjuus. “Varasemalt on ka sellega probleeme olnud, aga tuleb anda endale piisavalt puhkust, siis saab jälle midagi teha. Seda asja peab ikkagi tundlikult võtma — kui tõesti hakkab valus, siis tuleb veidi tagasi tõmmata ja nii olen ma üritanud ka teha.”

“Hetkel ongi nõnda, et natukene ta annab tunda, aga siis ma saangi öelda teistele, et mul on vaja diivanil lebada,” lisab ta. “Praeguse pinge all annab ta samuti märku, et peaksin veidi puhkama ka. Teen trenni, et oleks asi parem.”