Ja kuigi käes oli varahommik, kargles meelelahutusmaailma uus kuum paar väsimatult Londoni trendika Elysiumi põrandal, kirjutab The Sun.

Paar oli varem leppinud kokku kohtumises Annabelle’is koos režissöörist sõbra Oliver Stone’iga. Colin Farrell saadeti esialgu ukselt tagasi, sest ta kandis teksaseid. Mees kiirustas siis tagasi Covent Gardeni hotelli, et mustad püksid jalga tõmmata.

Kui Farrell viimaks baari sisse pääses, siis pani ta kogu oma sarmi mängu. Farrell teatas Joliele, et ta kavatseb jätkata õhtut Elysiumis ning et tal oleks väga hea meel, kui too temaga ühineks. Mõne minuti pärast läkski Jolie mehele järele.

Farrell ootas naist küla šampanjaga, mõne hetke pärast oli paar jällegi tantsupõrandal. Nende vastastikune vaimustus ei jäänud kellelegi märkamata. Varahommikul suundus paar Jolie ruumidesse Dorchesteri hotellis, et veel paar klaasi kummutada.

Colin Farrel ütles oma viimase filmi “Intermission” esilinastusel, et Angelina on “rabav” ja samas ideaalne ema oma adopteeritud pojale Maddoxile.