Linnateatrist on sirgunud taas uus kuum paar! Nii nagu üks kaksikvennastest Märt Pius on võetud rakverelanna Saara Kadaku poolt – või vastupidi! –, on ka filmi "Must alpinist" peaosatäitjast Priit Piusist (27) saanud naisemees. Priit on südame kaotanud oma kursusekaaslasele lavakast, kolleegile teatrist ja filmi "1994" naispeaosalisele Maiken Schmidtile (30)! 

Teatrirahvas teab rääkida, et pole see paar enam nii uus midagi – juba pea aasta vana, aga see-eest avalikkuse eest hästi hoitud lugu!
Kroonikale tabamatuks jäänud noored jäid koos kaamerasilma ette nädalapäevad tagasi Saku Suurhallis toimunud ansambli Ewert and the Two Dragons kontserdil. Samuti olid nad koos Eesti teatri aastaauhindade jagamisel teatris NO99 ja järelpeol "NO99 tantsulaager" – populaarne tantsupidude sari, kus Maiken on alati hoogsa kaasatantsijana osalenud. 

Maiken ja Priit lõpetasid lavaka 25. lennu ja asusid teatritööle aastal 2012. Pärast kooli liitusid mõlemad Linnateatriga ja on oma karjääri nii teatris, filmis kui ka teles kenasti käima lükanud. 

Linnateatri trupp on väike, aga paaride kontsentratsioon selles on oluliselt tihedam kui mis iganes teises valdkonnas. Koos töötavad seal näiteks teatri esipaar Elmo Nüganen ja Anne Reemann, Alo ja Ele Kõrve, Andero Ermel ja Külli Teetamm, veel hiljuti Evelin ja Priit Võigemast, kes on sügisest vabakutseline. Teiste seas on Linnateatri seinte vahel kaasadena töötanud näiteks Indrek Sammul ja Liina Olmaru, juba Noorsooteatri päevil aga ka näiteks Kalju ja Luule Komissarov.  

Maikenit võib hetkel aga kõikjal näha Linnateatri posteritel, mis reklaamivad suvel lavaaugus etenduva William Shakespeare'i komöödia "Suveöö unenägu" Jaanus Rohumaa lavastatuna. Maiken hakkab etenduses mängima üht peaosa.

Jaga
Kommentaarid