1. Blondid kiharad

Kuigi Hendrikul on olnud ka kirevamaid soenguid, on üleni blond rokkstaar siiski piisavalt silmapaistev Eesti tänavapildis, et vajab eraldi mainimist. Ka oli blond pea üks pikim juus, mida mees kandnud on.

2. Ontlik tukk

Koolipoisilikult lihtne ja armas must lõikus on üks rahulikemaid, mida ta kandnud on. Kummastavalt korralik sirge tukk oli aga miskit hoopis uut Salleri senises soenguharjumulikus käitumises.

3. Säbruliselt kirju

Blondi-pruuni triibulise peaga Hendrik on meile ilmselt kõige tuttavam ja harjumuspärasem. Kuigi see on veel praegugi populaarne keskealiste pereemade seas, oli see tol ajal meesterahva puhul üsnagi piireületav valik.

4. Laiem triibik

Kui tihe triip ära tüütab, tuleb pilk pöörata Hendriku järgmisele valikule. Lai triibutamine oli moes üheksakümnendate lõpul ja milleniumiaastate alguses, kui maailmas ruulis tüdrukutebänd Spice Girls.

5. Tagasihoidlik punkar

Praeguseks hetkeks on Hendrikul kõige pikemaks pidama jäänud mustaks võõbatet poolpika tukaga pungist inspireeritud lõikus. See tundub ka mehele kõige paremini sobivat ning teenib rokkarit truult juba mitu aastat.