Kuigi tulemused on kõrvaltvaatajale äärmiselt muljetavaldavad, kurdab Anne ometigi, et pole oma peegelpildiga rahul. “Pekine tunne on ikka ja minna on veel, enne kui saab päriselt hõisata,” kirjutas ta oma viimatise Instagrami postituse alla. Sellele eelnenud postitustes on neiu aga äärmiselt avameelne oma emotsioonide osas, avaldades, kui raske on võitlus sisemiste deemonitega. “Paljud arvavad ekslikult, et mul on motivatsioon maksimaalselt laes koguaeg ning kõik tuleb kuidagi müstiliselt kergelt. Ei! Aga ma lihtsalt püüan mitte kinni jääda negatiivsesse ja pühin pisarad ning rühin edasi!”

Anne on paljastanud oma fänkonnale ka tõe teda aastaid vaevanud ärevushäire osas, tunnistades, et teeb ka sellel teel edusamme. “Kunagi varem ma ei oleks julgenud pooli asju teha, mida ma täna teen. Ärevushoo korral oleks olukorrast koheselt lahkunud ja rahusteid söönud ning eneseanalüüsi asemel süüdistanud diagnoosi ja keskkonda ning minevikku, aga see on jura! Ainus, kes mind aidata saab, olen ma ise ja tänasel päeval võtan ma vastutuse iseenda eest ning ei otsi enam lohutust mujalt — ei ravimitest, toidust ega kehvadest suhetest.”

Anne Instagrami postitustest võib ammutada palju infot ka selle kohta, kuidas kaalu langetamisel samasugust tulemust saavutada — vaja on iga mõne tunni tagant tervislikult toituda, umbes 200 g portsude kaupa, juua päevas vähemalt 3 liitrit vett ning liikuda ka trennivabadel päevadel vähemalt tunnikese. Ning loomulikult olla positiivselt meelestatud ning kannatlik.

3.7.18. Täna jõusaalis tegin esimesed harjutused läbi enneolematu ärevuse. Ei tea kas asi oli selles,et olin uues jõusaalis või, et oli palju uusi inimesi mu jaoks või milleski muus aga oma sees tundsin palju kordi lühikese aja jooksul, et saan kohe kohe südari! Ma võitlesin selle ärevusega ja ei jätnud mitte midagi pooleli vaid läbi äärmise mentaalse pingutuse sooritasin võimalikult edukalt kõik kordused ja seeriad. Ütlesin pärast treenerile ka,et selline hull tunne oli ja,et tean,et see on närvidest-ärevus. Ta arvas, et ma suudan end hästi analüüsida ja sain olukorraga väga hästi hakkama. Olen ärevushäire diagnoosi kunagi saanud aga suudan sellega üsna hästi enamasti hakkama saada ja ravimeid tarvitan erandlikel juhtudel(ca mõni kord aastas). Kunagi varem ma ei oleks julgenud pooli asju teha mida ma täna teen. Ärevushoo korral oleks olukorrast koheselt lahkunud ja rahusteid söönud ning eneseanalüüsi asemel süüdistanud diagnoosi ja keskkonda ning minevikku AGA see on JURA! Ainus kes mind aidata saab olen MA ISE ja TÄNASEL PÄEVAL võtan ma vastutuse iseenda eest ning EI OTSI ENAM LOHUTUST MUJALT-ei ravimitest,toidust, kehvadest suhetest vms-sest. Ma ei ole ülesaanud veel paljudest deemonitest AGA ma kavatsen edasi võidelda, et saada parimaks versiooniks ISEENDAST! Jõutrenni lõpuks oli ärevus kadunud ja ma ei lasknud sellest end häirida-päev edasi oli samuti aktiivne ja tore ning mitte midagi ei jäänud tegemata!😊 #ärevushäire #teemeära365 #saanhakkame #läbiraskustetähtedepoole #psüühika

A post shared by Anne Smith (@powerliftingbarbie) on Jul 3, 2018 at 1:35pm PDT

Anne oma kaalu kõrgajal sajakilosena nägi välja alati kaunis ja sätitud, ent kahtlemata tunduvalt erinev: