Kuna Pedanik sai möödunud nädalavahetusel venna pulmas pruudipärja, läks neidude jutt ka kihlumisele ja võimalikele pulmadele. Kui Ariadne soovid sõrmuse osas olid väga tagasihoidlikud, siis Hundi arvates peaks noormees kihlumiseks ostma vähemalt kolme kuu palga eest sõrmuse. "3000 eurot on normaalne," lisas ta.

Abiellumine tundub üldse raadiosaatejuhina leiba teenivale Hundile ülitähtis. "Olime reedel sõpradega Hiltoni hotellis ja mõtlesime, et peaksime ju hakkama vaikselt plaani pidama. Sõber pani juba kirja, et 2020. aasta augustis "brikett" abiellub Roniga," on Hunt juba tulevase abikaasa eest plaanid ära teinud.

Kuid august ei ole tema jaoks kõige ideaalsem, sest siis on Weekend festival, kuhu nad ei saaks siis ju minna. Samuti lisas Hunt, et siis on ka sõpradel rahad läbi ja juuli on parem valik.

Üks on aga kindel: Brigitte Susanne tahab kindlasti vähemalt korra abielluda, isegi kui see peaks lahutusega lõppema. "Minu jaoks on suhe ebaõnnestunud, kui oleme 10 aastat koos olnud ja pole abiellunud. Kuid suhe oleks õnnestunud siis, kui ma oleksin selle aja jooksul abiellunud ja lahutanud," ütles ta videos.