“Ringvaatele” antud intervjuus tõdes Kersna, et lahkunud telelegendi lähedasi oli saate "Urmas Ott. One Man Show" jaoks rääkima saada äärmiselt raske: “Ma ei mäleta, et ühegi saate puhul oleks mulle nii palju ära öeldud, aga nagu ma olen teada saanud, siis Urmas enne surma keelas osadel inimestel endast rääkimise. Ta teadis, et kui ta sureb, siis hakatakse tema elus urgitsema."

“Oli inimesi, keda ta selles mõttes ei usaldanud, et nad suudavad käsitleda teda adekvaatselt. Samas inimesed nagu Voldemar Lindstörm, Maire Aunaste või Raivo Suviste — nendele ta ei läinud ju ütlema, et ära räägi minust. Nende intelligentsust ja oskust ta usaldas,” lisas Kersna.

Aastail 1992–1998 juhtis Urmas Ott ETV ekraanil sarisaadet "Carte Blanche", 2003. aastal "Augustivalgust" ning pärast seda, vahemikus 2003-2006), juhtis ta Kanal ekraanil jutusaadet "Happy Hour". Vahur Kersna sõnul ei väärtustanud Eesti Televisioon Urmas Otti piisavalt, alles Kanal 2 ekraanil saadet “Happy Hour” tehes hakati teda hoidma: “Kui tal hakkas see viimane aur otsa saama, siis tehti talle kõik ette-taha ära, aga Eesti Televisioonis oli kadedus.”

“Palun väga vabandust, aga tegijaid tuleb väärtustada! Küsimus pole selles, et sulle peab maksma 60 tonni kuus,” ütleb Kersna ning nendib, et Otti väärtustatakse alles nüüd, kuid teda enam elavate kirjas pole.