“Ma olen täiesti tavaline jorss Vändrast. Mingi hetk mõtlesin metsas kivi peal, et täiesti pekkis, what the fuck ma teen siin?” rääkis Vaido avameelselt Jõekalda ja Margna saates “Nädalalõpp Kanal2’ga” “Mõtlesin, et kuskilt peab ju alustama, mingi unistus peab ju ükskord täituma ja siis tulingi Tallinnasse. Mul oli vaja oma väljundit.”

Täiskasvanute gümnaasiumi lõpetanud Vaido osales muide ka superstaarisaates ja võitles end suisa teatrivooru välja. Kui ta Mihkel Rauale mitte meeldimise tõttu siiski välja langes, ei lasknud ta pead norgu, tegi enda raha eest esimese loo ja muusikavideo, lekitas ajakirjandusse igasuguseid vihjeid ja leiutas endale põneva hüüdnime "metroseksuaal". “See tähendab edevat meest, kes näeb natuke rohkem vaeva endaga. Ongi kõik,” selgitas ta.

Enda sõnul kasvatasid Vaidole osaks saanud norimised vaid paksu nahka ja vihjed omasooiharuse kohta ei häirinud teda siis, ega häiri ka nüüd. “Mäletan, et kui esimesed esinemised olid, siis mul olid pikemad juuksed, see oli jõle in tol ajal ja siis kuskilt lava tagant karjuti ikka: “Hähähäää, pede!” Aga ma elasin üle selle aja.”

Erinevad piinlikud uudised, mis Vaidost erinevates kõmu- ja meelelahutusportaalides aegade jooksul ilmunud on, valmistavad talle küll siiani ebamugavust, ent samas, ega tal polnud kedagi kõrval ka, kes oleks öelnud, mida rääkida ja endale hoida. “Läks niimoodi, et ise ajasin oma asju. Aga mis sitasti, see uuesti,” õigustas ta. “Ma olen lõpuks meheks saanud. Kunagi mängisin pulli ja särki-värki, aga nüüd olen rahulikum, kui tekib võimalus, äkki vorbib valmis ühe lapse. Üks laps võiks olla vähemalt.”