Toomas Kolk

Toomas on naiste südamed põksuma pannud juba alates hetkest, mil ta esimest korda Tartus toimunud eelvoorus kohtunike ette astus. Oma hilinemisega jäi ta Eesti rahvale meelde ning ilmselt ei lähe ta niipea meelest isegi siis, kui ta enne finaali saatest lahkuma peaks. Toomase muhe naeratus, tugevad käsivarred, treenitud keha ja salapärane minevik ei jäta kedagi külmaks ning kuigi ta süda on tema enda sõnu kasutades "kinni nagu Velbaum Levika ees", siis soovivad ilmselt paljud, et see seda poleks. Toomase hääl on madal nagu pisuhänna möire tõrrepõhjast, ometi meenutab ta paljudele Georg Otsa. Klassikalist laulmist tudeerides on ta ühtlasi ka rokimees Mihkel Raua õudusunenägu, kuid külastab telefonihääletuse tulemusi arvesse võttes sugugi mitte horror-žanris ilmselt paljude neidude unenägusid. Kahtlemata on Toomas kõige väljakujunenum isiksus ja artist, kuid üks on kindel - ta peaks siiski rokkmuusikast kauge kaarega mööda käima.

Pikkus: harju keskmine
Vanus: 24
Stiil: leebe estraad
Välimus: nunnu
Parim väline joon: jõuline trimmis keha
Parim isikuomadus: südamlikkus

Rasmus Rändvee

Kui Toomas sümpatiseerib küpsematele daamidele, siis Rasmuse välja langemine põhjustaks teismelise tüdrukute hulgas ilmselt massirahutusi. Ta on enesekindel, julge väljaütlemisega, kriitiline ja väga nõudlik nii enda kui teiste suhtes, mõtleb läbi iga öeldud sõna, tehtud teo ja valitud loo ning hindab kõiges originaalsust. Rasmust armastavad tüdrukud ja vihkavad noormehed ning raske pole arvata, miks. See noor ja kahtlemata stiilne härra varastaks ilmselt kõigi pruudid lõdva randmega ära ega teeks teist nägugi. Nooruke hurmur on küll leidnud oma unikaalse näo ja hääle, kuid artistiks kujunemine pole kaugeltki veel lõppenud. Jääb üle vaid loota, et liigne kiitus, au ja kuulsus, feim ja sull noormeest ei riku ning oskus kahe jalaga maa peal seista niipea ei kao. Siiani ohu märke veel märgata pole...ent kui kauaks?

Pikkus: arenguruumi veel on
Vanus: 17
Stiil: alternatiivne
Välimus: suht hipster
Parim väline joon: meeldejääv tervik
Parim isikuomadus: originaalsus kõiges

Karl-Erik Taukar

Muhedamat tüüpi kui Taukar alles annab otsida. Ta meeldib nii poistele kui tüdrukutele, emadele kui isadele, koduloomadele ja vanavanematele, sest on lõbus, alati rahulik ja humoorikas ja pealegi pole ta just näo peale kukkunud, sest tegu on kahtlemata tõelise meesmodelli materjaliga. Isegi grimmeerijad imetlevad tema unikaalseid näojooni ning pikka ja sihvakat kehaehitust. Taukar sümpatiseerib ehk võib-olla enim neile, kes Rasmuse jaoks on liiga vanad ja Toomase jaoks liiga noored, kuid erinevalt Toomasest ja sarnaselt Rasmusele on tema artistiks kujunemine alles arengujärgus. Selge on see, et tegu on pigem leebemat sorti rokimehega (pange tähele, ta mängib ka kitarri!), kuigi Mart Sander talle jätkuvalt selgeks üritab teha, et mees võiks svingi ja estraadi poole pöörduda. Taukar, ei!

Pikkus: pikk-pikk
Vanus: 22
Stiil: pop-rokk
Välimus: ilus
Parim väline joon: võluvad näojooned
Parim isikuomadus: chill olek