Külalised saabusid peole vahetult pärast suurejoonelist galaetendust. Peo joogid olid spetsiaalselt selleks õhtuks tehtud kokteilid. Kuid pakuti ka hinnalisi veini ning loomulikult šampanjat.

Pidustustelt astus läbi kuningas Carl Gustaf isiklikult, ka printsess Madeleine viibis kohal. Kutsutute hulgas oli ka kuninganna Silvia sugulasi.

Norra tulevane kuningapaar lahkus laevalt kl 1.40, Norra printsess Märta Louise maabus koos abikaasaga mõnevõrra hiljem. Samal ajal lahkus peolt ka prints Carl Philip, saatjaks adjutant.

Eile õhtul toimus veel teinegi n-ö salapidu. Pulmakülalistele broneeritud hotellis Grand Hotel skoolati vodkakokteilidega ning seltskonda kuulusid Taani tulevane kuningapaar, Hispaania tulevane kuningapaar, Kreeka prints Niolaos ja Bulgaaria prints Kyril abikaasadega, samuti ka Hollandi tulevane kuningapaar ja Victoria lähedased sõbrad Jan ja Ellen Dinkelspiel.

Kus ja kui kaua pidutses aga noorpaar?

Victoria ja Daniel ei osalenud kummalgi peol. Noored lahkusid galaetenduselt otse Drottningholmi lossi, et veeta oma senise elu viimane õhtu täiesti omaette, kahekesi.
Noorpaar saabus lossi kell 00.51.

Laulatustseremoonia algab Stockholmi Suurkirikus kl 15.30 kohaliku aja (16.30 meie aja järgi) järgi, umbes tund hiljem sõidab vastne abielupaar läbi linna ja üle mere.

ETV2 teeb pidustustest otseülekande.