Courtney Love

Nirvana ninamehe Kurt Cobaini eksnaine pole see, kellega ükski mees tahaks tüli norida. Isegi tütar Frances Bean Cobain on intervjuudes meenutanud, kuidas ema on paha peale sattunud peigmeestega tülitsenud. Ka pole Love mõnele poiss-sõbrale meedias halastanud. Kord ütles ta intervjuus ajakirjale Spin oma Nine Inch Nailsi liikmest endise mehe Trent Reznori kohta: "Ta ei peaks oma bändi (üheksatolline nael - toim.) nii kutsuma, kui tal endal on vaid kolmetolline." Valus!

Alanis Morissette

Oma loos "You Oughta Know" tegi lauljatar ühele eksile, keda ta nimetab loos Härra Kahepalgeliseks, ära sõnadega (vabas sõnastuses): "Kas su uus küljealune teeks sulle teatris suuseksi?". Oma kümme aastat hiljem tunnistas seesama eks, kes osutus "Lastega kodus" seriaali näitlejaks Dave Coulieriks (mängis Joey't - toim.), et tema ongi seesama mees. "Tegin sellele inimesele vist väga haiget," tunnistas Coulier.

Katy Perry

Võiks arvata, et nii suur staar nagu Katy Perry võiks saada iga mehe, keda soovib. Ent kooliajal polnud see päris nii. Aastal 2010. oma vanas koolis esinedes nägi Perry rahva seas meest, kes omal ajal talle korvi andis, ning otsustas avalikult arved ära klaarida. "Sa olid meie klassi kõige popim kutt," hõikas ta mehele. "Sa ei tahtnud kunagi minuga kohtama minna, alati tahtsid sa seda Amanda Wayne'i! Oo jaa, küll ikka valisid õigesti, kallike! Mis värk nüüd on? Mis tunne nüüd on, naistemees?" Nagu sellest veel maapõhja vajuda soovivale mehele veel vähe oleks, pühendas Perry oma järgmise loo, pealkirjaga "Ur So Gay", just talle. Paras?

Taylor Swift

Lauljatari kõik endised mehed on ühel või teisel hetkel leidnud end tema laulusõnadest - tegelikult on juba ammu avalikult teada, et Swift oma inspiratsiooni armuvalust ammutab ning seda vägagi otsesõnu. "Ta pole mingi pühak, ta pole see, kes sa arvad. Ta on näitleja, aga rohkem tuntud kui madrats. Varsti otsib ta uusi mänguasju ja see ei too sulle sõpru juurde," kõlavad ühe hea näitehiti sõnad. Või siis: "Kas läksin üle piiri? Kas ütlesin midagi liiga ausat? Kas panin sind põgenema ja peituma nagu väikese poisi?" Karm värk see Taylor Swiftiga semmimine...

Justin Timberlake

Omal ajal olid Timberlake ja Britney Spears armunud paar. Kui nad lahku läksid - kuuldavasti Spearsi üleaisalöömisest ühe taustatantsijaga - said kõik osa staaride omavahelisest kähmlusest läbi muusika.
Mäletate lugu "Cry Me A River"? "Ma teadsin juba, sain tema käest teada. Nüüd pole enam mingit võimalust. Sind ja mind ei saa enam kunagi olema. Sillad on põletatud ja nüüd on sinu kord mulle terve jõgi nutta," kõlas laulus.