Kui Mihkel Kärmas Icke'le otse välja ütles, et selle intervjuu järel saavad tema ülemused ilmselt mitmeid vihaseid lugejakirju, imestas Icke, et miks ometi. "Sest te olete hull!" tõdes Kärmas, misjärel David Icke vastust võlgu ei jäänud. "Kui idioot nimetab kedagi segaseks, on see kompliment, seega ma tänan teid," sõnas Icke.

Kui Kärmas küsis Icke'lt selgitusi tema väidete kohta, et paljude teiste prominentide seas on näiteks Ühendkuningriiki valitsev perekond reptiilid. "Kui palju uurimustööd te teinud olete?" päris Icke Kärmaselt. "Mina olen teinud uurimustööd 26 aastat, 60 riigis. Palju teie seda teinud olete? Null!" minetas Icke enesevalitsuse.

Kui Kärmas küsis Icke'ilt, kas too arvab, et ta on samuti reptiil, vastas vandenõuguru: "Ma ei tea. Ja tõtt-öelda mind ei huvita ka!"

David Icke on oma žanri legend, kes elanud mitu elu. Ta lõi 15-aastaselt koolile käega ja pühendus jalgpallikarjäärile, mis liigesehaiguse tõttu 21-aastaselt lõppes. Seejärel tegi ta karjääri spordiajakirjanikuna.

38-aastasena sai Icke ilmutuse ja hakkas omamoodi messiaks. 1991 aastal väitis ta enda olevat Jumala poeg ning kuulutas, et 1997. aastal saab maailm otsa. Mehe missioon on paljastada võimu telgitaguseid ja näidata tõelist tegelikkust.