“Ma ei tea. See lihtsalt on läinud nii. Valisime erinevad teed ja nii see on. Pealegi on nad ju enamiku aega Eestist ära,” lausus seitsmekuuse tütre ema Maarja SL Õhtulehele. “Ja meil on nüüd ka erinevad huvid, eks sellepärast on samuti nii juhtunud.”

Maarjal on sellest mõnes mõttes kahju, kuid tal on mul uus elu ja hoopis teised eesmärgid.

Päevad veedab Maarja lapsega kodus, “Õhtul aga läheme Renega kuhugi välja aega veetma. Niimoodi päevad lähevadki. Õhtuti hoiab last ämm, tahan teda väga selle eest tänada.”

Küsimusele, kas tema endised sõbrannad on tema meelest õnnelikud, vastab Maarja: “Nad ütlevad, et on, aga ma ei usu seda. Iga inimene otsib armastust, aga seda neil ei ole. Võin seda kindlalt väita.”

Maarja ei taha ennustada, milliseks kujuneb tema endiste ansamblikaaslaste saatus. “Ei taha midagi halvasti öelda. Asi on selles, et mul on sihuke halb tunne seoses sellega, et nad David Brandese juurest ära läksid. Kardan, et nad võivad uue produtsendi otsinguil komistada vale inimese otsa. Sest see inimene peab olema nõus nendega pidevalt tööd tegema, neid valvama, hoolitsema kõige eest, mis seondub artistieluga. Davidil võivad ju vead olla, aga ta kannab väga palju välja, täpselt nagu Renegi.”

Bändielu ta tagasi ei igatse. “See polnud minu jaoks. Kõige enam piinas mind igatsus Eesti järele ja öine eluviis viskas üle.”

Maarja ei oska öelda, millal ta lavale naaseb. “Tahaks midagi uut proovida, uusi väljakutseid vastu võtta. Ta tahaks teha sellist muusikat nagu Vanilla Ninjaga, aga natuke rajumat ja šokeerivamat, mida seni nähtud pole.