NYLON seadis üles varjatud kaamerad, kinnitas näitlejale mikrofoni, andis kätte tööjuhised ning süütutel kolleegidel polnud toimuvast aimugi.

Mehe tööpäev algas rahulikult, keegi ei tundnud teda ära ja ta sai rahulikult nähtamatut mängida ega pidanud stressama. Kuid siis saabus tähelepanu, esimesed jahmunud Harry Potteri fännidest kolleegid tulid juttu ajama ja pilti paluma ning õigepeatselt oli mehel käed-jalad tööd täis.

Danieli sõnul oli tegemist tema kõige keerulisema tööpäevaga, näitlemise asemel tuli mehel võtmeid jagada, töötajaid kontoritarvetega varustada, inimesi kohtumistele juhatada ning saadetisi vastu võtta.

Radcliffe oli visa üritaja, kuid pärast segadusse sattumist, palus ta inimestel oodata asjalikuma töötaja tulekuni. Apsakad ajasid mehe rohkem pabinasse ja iga mööduja peale pobises ta omaette: "Palun ära tule sisse, palun ära tule sisse.".

Üheks kontori külastajaks oli ka muusik Joe Jonas, kes Radcliffe'i vist ära ei tudnud ning kommenteeris noormehe tööoskusi tema selja taga: "See uus tüüp sakib."