Õllejoomises enne südapäeva pole küll midagi kriminaalset, küll aga pärast seda rattaga sõitmises. Seda enam, et nii teeb mees, kes on avalikkuse ees teisitimõtlejate suunas korduvalt näppu viibutanud ja esinenud kui laitmatu vaimu, moraali ja kristliku eeskuju etalon, kes on olnud pigem alkoholi tarvitamise vastu ja seisnud ikka aastasadadega kinnistunud perekonnamudeli ja traditsioonide säilimise eest!

Õllejoomisega jäi esmaspäeva hommikul mõni minut pärast kella ühtteist Tallinna vanalinnas Pika tänava alguses asuvas Brewery õllekojas vahele SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks kirglik juht Varro Vooglaid (35).

Kui tänavatel vuras laisalt vaid mõni velotakso turistidega ja restoranid alles sättisid end klientide ootele, vanalinn alles virgus, oli Brewery õllekoja üks tänavale pandud kitsuke laud juba hõivatud. Seal istus Vooglaid, ees pea tilgatumaks joodud pooleliitrine õllekann ja õunaarvuti, millel ta krabistas oma asju ajada. Vooglaid oli vanalinna tulnud rattaga ja sellel ta ka lahkus. Seaduse järgi käsitletakse aga õllesena ratta selga istumist joobes juhtimisena!

Küsimuse peale, mis põhjusel ta nii vara juba õllel hea maitsta lasi, vastab Varro muheledes: „Minu jaoks oli see juba lõunaaeg, kui seal istusin. Minu päev algab varakult, aga ma ei näe siin mingisugust teemat, millest väga rääkida.“
Pärast alkoholi tarbimist ratta selga istumise küsimuse peale muutub Varro oluliselt tõsisemaks ja võtab hetkeks mõttepausi: „Hmm… Vot ei oskagi kohe öelda selle peale midagi. Ma ei näe, et ma peaksin siinkohal midagi enda kaitseks ütlema.“
Küsimuse peale, on see tal pigem tavapärane käitumine, soovib Vooglaid head päeva ja lõpetab jutuajamise. Kõigevägevam, sa näed, aga ei mürista!
Kõik Kroonika põnevad uudised koju kätte! Telli paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!

Jaga
Kommentaarid