2012. aastal kokaiini üledoosi tõttu siit ilmast lahkunud lauljannast kõnelev on dokumentaalfilm esilinastus möödunud nädalal Tribeca filmifestivalil ning väljaande People andmete kohaselt paljastub filmis naise tegelik orientatsioon, kirjutab Daily Mail. "Ma ei usu, et ta oli gei. Arvan, et ta oli biseksuaal," sõnab naise kunagine stilist Ellin Lavar. "Robyn pakkus tema jaoks ohutut kohta, millest Whitney leidis turvalisust ja lohutust."

Tegemist pole esimese korraga, mill jutuveskid on Whitney ja Robyni väidetavast armuloost jahvatanud, ent nii Robyn kui ka Whitney ema Cissy keeldusid filmis sõna võtmast. Bobby Brown ütles möödunud suvel UsWeeklyle, et naised olid seksuaalses suhtes. "Ma tean. Me olime abielus 14 aastat ja mõned asjad, millest me rääkisime, olid meie jaoks isiklikud." Brown väitis samuti, et popdiiva ema Cissy ei andnud oma suhtele õnnistust, mistõttu kannatas Whitney üksinduse all.

2015. aastal ilmus raamat "Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame", mis tõi päevavalgele FBI dokumendi, kus seisab, et filmi "Ihukaitsja" esilinastuse õhtul aastal 1992 üritas Chicagos tegutsev advokaat Whitney Houstonilt välja pressida 250 000 dollarit.

Whitney Houstoni endine ihukaitsja Kevin Ammons räägib raamatus, et advokaat nõudis lauljatarilt tuhandeid dollareid, ähvardades paljastada naise armusuhte Robyn Crawfordiga. Olukorra lahendas Houstoni isa John, kes skandaali momentselt maha surus, kirjutab New York Post. Suhte avalikuks tulemise hirmus pakkus John Huston ka tütre ihukaitsjale 6000 dollarit, et too Whitney sõbratari Robynit vajadusel ähvardaks, et lugu avalikuks mingil juhul ei tuleks.