Prints Charles ja Camilla Parker Bowles kohtusid esimest korda aastal 1971 polomatši ajal ja sealt sai alguse nende armulugu, mis õitseb tänaseni. Kuna Camilla polnud aga kuningaperele sobiv printsessi kandidaat, abiellus prints Charles leedi Diana Spenceriga ja Camilla sõudis abieluranda Charlesi vana sõbra armeeohvitser Andrew Parker Bowlesiga.

Aastal 1979 said Charlesist ja Camillast taas armukesed — Andrew oli väidetavalt sellest teadlik, kuid kuna ka tema oli aastate jooksul Camillale korduvalt truudust murdnud, polnud tal õigust kurta.

Alles hiljuti tuli avalikuks aastats 1991 pärinev printsess Diana šokeeriv pihtimus. Rahva silmis elas naine unelmate elu, ent paraku olid tema imekauni naeratuse taga peidus depressioon ja söömishäired ning vaid mõned nädalad enne oma muinasjutulisi pulmi oli Diana nii kohutavalt õnnetu, et üritas endalt elu võtta.

Uute väidete kohaselt valas ka Charles enne oma pulmi pisaraid. Aastal 1981 jälgis Walesi prints Buckinghami palee juurde kogunenud rahavamasse ning tema nägu kattus pisaratega. Värske raamatu autori Penny Junori sõnul suutis Charles pärast kihlumist näha vaid Diana “tumedamat poolt” ja afäär Camillaga viis tema esimese abielu hukule. Diana olevat nende mesinädalatel Charlesi maalid lõhki rebinud ja veetnud tervelt kuus tundi mööblit tagudes, nuttes ja karjudes.

Diana ja Chalres läksid lahku 1992. aastal ja nende lahutus jõudis lõpule 28. augustil 1996. Aasta hiljem sattus 36-aastane Diana koos sõbra ja armastatu Dodi Fayediga autoõnnetusse Pont de l’Alma tunnelis Pariisis ning hukkus. Camilla ja Charles abiellusid Windsori raekojas 9. aprillil 2005 ning sellest võtsid osa kuningapere ja Parker Bowlesi lähedased pereliikmed. Kuningannat ja Edinburghi hertsogit kohal polnud.

Camilla ei andnud värske raamatu jaoks ametlikku intervjuud, kuid autor veetis enam kui aasta naise elu jälgides ja tema lähikondlastega vesteldes.