Suur osa värskest plaadist valmis Sul raseduse ajal, kuid mõned laulud laulsid sisse ka pärast Simeoni sündi. Kui raske oli pisipoja kõrvalt salvestuseks aega leida ning kuidas sellistel hetkedel koduse elu planeerime käis?

Kuna Simeonil on väga hea isa, kes temaga ka üksi hakkama saab, siis aja planeerimine käis üsna lihtsalt. Kuna mul oli vaid mõnel korral vaja stuudiosse minna, siis planeerisime aega nii, et lapsel oleks hea olla ja kõht täis ning siis jäi ta mu elukaaslasega kahekesi koju. Järgmiseks söögikorraks olin mina stuudiost juba kodus tagasi ja niimoodi edasi-tagasi käisin.

Toimetuse naisi huvitab, kas Sa oma pojale laulad ka? On tal juba väljakujunenud lemmikud kas või raadiost-telerist kõlava põhjal? Mis ajab nutma, mis itsitama või rahunema?

Nagu enamik emadel, on ka meil kujunenud välja kindel unelaul, millega last maha rahustada ja magama panna. Kuid tundub, et Simeonile meeldib muusika üleüldiselt ka - kui sõidame autoga, kuulame plaate või raadiot, on laps alati rahulik. Ja kui kodus laule harjutan, kuulab ta samuti hea meelega. Nutma ei ole veel muusika teda ajanud, aga naerma oleme saanud ta vannis vannilaulu lauldes või massaaži tehes, mida ta väga armsalt naudib.

Milline uue plaadi lugudest on Sulle kõige hingelähedasem ning miks just see?

Mulle meeldivad sellelt albumilt kõik 11 lugu väga. Minu jaoks need täiendavad üksteist ja mulle meeldib laulda neid kõiki. Kui peaksin, aga ühe erilisema laulu välja tooma, siis armastan väga Mihkel Mattiseni poolt kirjutatud duetti mulle ja Ott Leplandile, kes on plaadil külalislaulja. See lugu on albumilt üks võimsamaid ning kannab pealkirja “Pea meeles head”. See on ka sõnumilt minu jaoks väga oluline.

Oled korra ka kinnisel üritusel juba esinenud pärast lapse sündi - mis tunne oli tagasi laval olla ning laulda? 

Peab ütlema, et laval tagasi olla on väga hea tunne ja sellepärast ootan kannatamatult juba oma plaadiesitluskontserti, mis järgmisel nädalal toimub.

Esimest korda peale lapse sündi esineda oli üsna tavaline tunne tegelikult - hääl on mul ju ikka endine ja kuni raseduse lõpuni ma tegelikult stuudios ikkagi laulsin. Küll oli aga hea meel üle pika aja kleit selga panna ja jälle publiku ette astuda.

Kas lapse sünd on Sinu jaoks murdnud või kinnitanud mõnd levinud müüti, mis emaks saamisega kaasas käib?

Otseselt mingisugust müüti lapse sünd minu jaoks murdnud ei ole, küll aga kartsin ma kunagi, et äkki ei saa ma väikese lapse hooldamisega hakkama... Kuid nüüd näen küll, et see kõik tuleb emana nii loomulikult ja midagi väga keerulist siin ei ole. Last tuleb lihtsalt hoida ja armastada ja siis ongi kõik hästi.

Võta palun kolme sõnaga kokku oma elu praegu.

Armastus. Rahulolu. Muusika.

Mida kuulevad ja näevad need, kes su eksklusiivsele plaadiesitlusele tulevad?

Kui tuled minu plaadiesitluskontserdile, siis saad osa väga erilisest, vahetust ja armsast live-kontserdist, millel esitame täiesti esmakordselt minu uusi lugusid albumilt “Uus algus" koos suurepärase kaheksaliikmelise bändiga. Lisaks sellele kingin kõigile tulijaile oma autogrammiga plaadi ja võid laval näha ka üllatuskülalisi.

Millal saavad Sind lavalaudadel näha need, kes 3. detsembril esitluskontserdile ei saa tulla?

Loodetavasti järgmise aasta kevade alguses, kuid hetkel jätan veel saladuseks kus, kellega ja millal täpselt.

Mida soovid oma fännidele eelseisvaks jõuluajaks?

Üritage sel kiirel ajal võtta aega ka oma perekonna ja sõprade jaoks, sest jõuluaeg on ju vaid üks kord aastas ja kõige mõnusam on veeta aasta ilusaim aeg kõige lähedasemate seltsis!