12.kohalt leiame muusik Maria Minerva ehk Maria Juure, kes Eesti muusikaauhindadel skooris Parima Naisartisti ja Parima Elektroonika albumi tiitli. Samuti pole üllatus ka 11.koht, mis kuulub Kerli Kõivule, kes on ära märgitud kui silmapaistev ennast ise üles töötanud ja maailmakaardile paigutanud fantaasiarikas lauljatar-laulukirjutaja.

Edasi läheb huvitavamaks — 10.kohal platseerub laste moefotograaf Katrina Tang, kes pälvis tähelepanu oma tegemistega Londonis ja New Yorgis, mille hulka kuulub pildistamine sellisele moebrändidele nagu Oeuf, MilK, Pale Cloud, Babesta, Xenia Joost ja French Connection.

Mingit tutvustust ei vaja kindlasti tennisist Kaia Kanepi, kes on märgitud ära 9. koha saajana koos muljeavaldava meistritiitlite reaga, mis võimekal tennisekaunitaril hõlma all. 8.koha omanik Kriss Soonik-Käärmann ei vaja samuti enam mingit tutvustamist — teame me ju kõik tema võimsat pesuimpeeriumi ja harmoonilist liitu oma vähemalt sama kuulsa ja tegija abikaasa, Transferwise'i ühe asutaja Kristo Käärmanniga.

7.koha pälvis Jaanika Merilo, kes on Ukraina majandusministri Aivaras Abromaviciuse nõunik. Ta on lõpetanud Cornelli ülikooli Ameerikas ning Cumbria ülikooli Inglismaal, samuti on ta tudeerinud ka Estonian Business Schoolis. Äramärkimist vajab see, et ärisoonega daam oli juba 21-aastaselt firmaomanik.

6.kohal näeme mõjuvõimsat poliitikadaami Kaja Kallast, kes väärib tähelepanu Euroopa Parlamendi liikmena. Ära on toodud ka tema seos isa Siim Kallasega, iseloomustusega “käbi ei kuku kännust kaugele”. 5.koht kuulub supermodell Carmen Kassile. Tema positsioon maailmas samuti tutvustust ei vaja. Igaüks ei ole päris kindlasti moegeenius Michael Korsi muusa nagu Carmen on.

4.kohalt leiame taaskord loovisiksuse — dirigent Anu Tali on asetatud samale pulgale Tõnu Kaljuste, Olari Eltsi, Eri Klasi ja Järvide dünastiaga. 3.kohalt leiame aga hoopis tundmatu proua — Maive Rute, Euroopa Komisjoni Uuringute ja Innovatsiooni Direktoraadi juhi ja Harvardi ülikooli rahvusvaheliste suhete külalisõppejõud.

Kaks kõige tähtsamat kohta on läinud jagamisele kahe eriti staažika poliitiku vahel. 54-aastane Riina Kionka ja 74-aastane Marju Lauristin on pandud õigusega nii tähtsa tabeli etteotsa — üks on Euroopa Nõukogu juhi Donald Tuski peanõunik rahvusvahelistes suhetes ning teine täidab Euroopa Parlamendi liikme kohuseid.