Raamat jõudis Tallinna poelettidele laupäeval ning mujale täna-homme. Vanalinnas asuva Marilyn Kerro poe Mecca rahva sõnul olid esimesed huvilised juba eile hommikul kell kümme ukse taga ning raamatud kaovad sealt kui soojad saiad. Kauplusesse on jäänud alles viimased eksemplarid, kuid uue tiraaži tellimus on Mecca poolt juba sisse antud.

Ka Rahva Raamatu esindaja Eva Kinkar kinnitab, et Kerro raamatu müük läheb väga kenasti: "Vaid nelja päevaga on raamat ennast rebinud Rahva Raamatu TOP 10 sekka, kus see hetkel konkureerib märgatavalt kauem müügis olnud raamatutega. Ei ole ka välistatud, et "Saatuse peegelpilt " tõuseb meie TOPis veel mõne koha võrra ettepoole."

"Saatuse peegelpildi" välja andnud Ajakirjade Kirjastuse turundus- ja müügijuht Diana Kikas tunnistas, et inimeste huvi on olnud tõepoolest suur ning seetõttu tehti tiraaž ka tavapärasest kõrgem. "Meil on hea meel tõdeda, et esimene tagasiside poodidelt on ootuspäraselt hea. Kuid seda, kas raamat on nädala lõpuks läbi müüdud, meie kahjuks hetkel öelda ei oska. Loodame tegelikult, et see enne jõule siiski otsa ei saa, aga otseloomulikult oleme valmis vajadusel kohe juurde trükkima," rääkis Kikas.

Marilyn Kerro raamat. Saatuse peegelpilt

Vene telekanali TNT populaarses saates "Selgeltnägijate tuleproov" tuntust kogunud Marilyn Kerro räägib värskete raamatukaante vahel muuhulgas, kuidas leidis oma kutsumuse. "Ent ennekõike on siin kirjutatu inspiratsiooniks sulle – et julgeksid elada, uskuda endasse, langetada olulisi otsuseid ja toimida oma südame järgi! Ei ole midagi tähtsamat kui armastus,“ kinnitab Marilyn ja annab raamatu veergudel nõu, kuidas suhet hoida, kuidas eristada armastust kirest, kuidas andestada, parandada suhteid lähedastega jpm.

Ent samuti on juttu hirmudest, haigustest, koduvägivallast, lastetusest ja muust. Eraldi suurest peatükist leiad õpetused, kuidas lugeda käejooni. Eraldi peatükk on pühendatud ka poolvääriskividele, millega Marilyn igapäevaselt tegeleb.