Hannah on esimese eesti lauljatarina jõudnud Ameerika Billboard tabeli esiotsa ning edestab tänaseks isegi kuulsaid ameerika diivasid - Beyoncé ja Lady Gaga’t.

Esiksingel „Keeping Score“ on Billboard „Hot Dance/Club 50“ edetabelis olnud kokku üheksa nädalat ning hõivanud sel nädalal 15.nda tabelipositsiooni.
 
Hannah ütleb oma edu kohta tagasihoidlikult, et selline saavutus on pika töö tulemus ning Ameerika turg on väga suur ja keeruline. „Kõik jõuab USA’sse väikese hilinemisega ning sealne muusika levitus võtab tohutult aega ja energiat.“ Lauljatari sõnu kinnitab ka fakt, et kõneall olev singel ilmus Euroopas müügile juba eelmise aasta suvel.
 
Lauljatar, kes terve eelmise aasta veetis Londoni stuudiotes oma seitsmendat albumit lindistades kinnitab, et peagi jõuab raadiojaamadesse tema kolmas singel, mis peaks taaskord rõõmustama tema fänne ning kõiki tantsumuusika austajaid, sest lisaks loo originaal versioonile on uut singlit remixinud Bimbo Jones, Sharp Boys, Cahill, Fred Falke ning Riff’s Rays.

„Keeping Score“ Sharp Boys Remix’i saad kuulata ja vaadata siit.