25-aastane Demi Lovato läks 22. juulil koos sõpradega tähistama oma koreograafi sünnipäeva, vahendab E!. Neil oli väga lõbus - kauboi-teemaline restoran, lõbustuspargi atraktsioonid ning sai võetud ka mitu pitsi. "Ka Demi võttis oma sõpradega," lausus üks pealtnägija. "Ta ei tundunud kindlasti väga joobes, pigem mõõdukalt."

Pärast tähistamist, otsustas Demi Lovato kutsuda kõik peolised enda poole, kus pidu jätkvus veel järgnevad 12 tundi ning rahvas ei suutnud lõbutsemise kuidagi ära lõpetada. "Ta arvas, et suudab sellega hakkama saada, aga ebaõnnestus ja ikkagi tarvitas mõnuaineid," rääkis E! allikas Demi murdumisest.

Staari organism ei pidanud vastu ja Lovato leiti oma kodust teadvusetuna alles mõni aeg hiljem. Kiirabi jõudis kohale täpselt õigel ajal, sest lauljatar oli juba vaikselt hinge vaakumas: "Ta oleks võinud surra," rääkis üks kohal viibinud isik. Demi oli teadvusetu, kui ta umbes kell 11.30 leiti ja hädaabikõne tehti.

Nii Demi kui ka tema lähedased keelduvad tunnistamast, mis narkootikum või narootikumid üledoosi põhjustasid. Heroiini üledoosi kahtlus tuleneb sellest, et meedikud süstisid naisele Narcani-nimelist preparaati, mida kasutatakse heroiini üledooside puhul patsientide elu päästmiseks.

Demi Lovato viibib jätkuvalt haiglas. Tema lähedased soovivad teda saata võõrutusravile, kuid lõpliku otsuse saab langetada vaid ta ise.