Jüri Enneti diagnoos ajas kopsu üle maksa

"Juba paar nädalat tagasi andsin oma juristidele tõendusmaterjalid ja kogutud andmed selle kohta, kuidas Kroonika mu mainet läbi aegade on hävitanud," räägib Galojan Publikule antud intervjuus. "Võtsin asja algul väga emotsionaalselt, kuid nüüd on otsus sündinud," kinnitab ta ning lisab juurde, et kõige rohkem haavas teda psühhiaater Jüri Enneti pandud jahmatav diagnoos Kroonikas.

Jutt käib siis artiklist, milles Jüri Ennet lahkas Galojani psüühilist seisundit, diagnoosides tal isiksusehäire ning oletades, et Galojanil võib olla eeskujusid, kes liigutavad suuri rahasid ja kellest ei pruugi keegi iialgi teada saada. "Aga prügikalale peab ju ka natuke jääma... Temal ei saanudki tekkida tunnet, et ta teeb midagi valesti, sest need eeskujud liigutasid palju suuremaid summasid," kirjeldas Ennet toona ja liigitas võõra rahaga priiskamise impulsihäirete alla, kuhu lisaks kuulub veel mängurlus ja kleptomaania.

Toetab Erika Salumäed, Ene Veiksaart ja Birgit Varjunit

"Mul on tohutult hea meel, et selle kollase saasta vastu võitlejaid on saatnud edu. Hoian väga pöialt Birgit Varjunile ja toetan mõttes Ene Veiksaart ja Erika Salumäed. Nii nende kui minu puhul on Kroonika rikkunud inimõigusi!" kurjustab Galojan. "Ma olen pöördunud siin lausa psühhiaatriahaigla dispanserisse, et hankida tõendavad paberid, et ma olen vaimselt terve! Arstid olid šokeeritud, et keegi võiks minusugust inimest vaimuhaigeks tituleerida!" kirjeldab ta.

"Ja kleptomaaniast rääkides - vaadaku ennast! Varastasid Playboy pildid, mida polnud isegi selles ajakirjas ära trükitud ja Kroonikal oli esikaanel. Nad ei mõelnud sellelele üldse, et neid pilte vaatavad ka väikesed lapsed kaubanduskeskustes, kuhu erootilise alatooniga pildid üldse ei sobinud. Täielik moraalitus!" kurjutab ta.