Heti Tulve ja Maret Soom

2009.aastal maadlesid ärinaised Tulve ja Soom oma kõmulise elustiiliagentuuri Deluxe pankrotiga, kuna võlg ulatus poole miljoni kroonini. Tollal oli kohtu all piigade firma HIT Entertainment, millel polnud kaugeltki nii palju varasid kui võlgu. Tollal avaldasid võlausaldajad kahtlust, et raha tagasi saamise lootust on.

Tolle firma kontseptsioon oli, et 3000-kroonise aastamaksu eest saavad kunded igasugust luksust - olgu selleks siis restoranides broneeritud lauad, kontserdipiletid, Kroonika seksikate peo kutse või pääse Cannes'i filmifestivalile. Nojah! Nüüd on Tulve taas võlglaste nimistus ettevõttega Clique Communications OÜ.

Veiko Õunpuu ja Homeless Bob Productions

Üks Julianus Inkasso patuoinaid on produktsioonifirma Homeless Bob Productions, mis annab leiba andekale režissöörile ja näitlejar Mirtel Pohla kallimale Veiko Õunpuule.

Selle ettevõtte alt on tulnud sellised šedöövrid nagu "Püha Tõnu kiusamine", "Idioot", "Sügisball" ja "Tühirand" ning momendil tehakse ühekorraga kolme filmi ("Moest väljas", "Free Range Speed" ning "Zahir - maailma äärel"). Filmitegemine on kulukas ettevõtmine!