Brangelinad ei arvanud ilmselt kunagi, et nende kink sellist kasutust leiab

The Rolling Stone'i reporter nägi intervjuul, et maja ühes toas on vana aborditool, mille mees kattis kopranahaga, mille kinkisid Brad ja Angelina, vahendab E!Online. Manson naljatles ka: "Ma kutsun seda kopramäeks ja see on koht, kus ma olin vahekorras teatud indiviididega, mis võis aga võis ka mitte minu lahutuseni viia. Ära karda kobrast!"

Sõnu polegi vaja, kui piraat on majas

Manson paljastas, et tema ja ta parim sõber Johnny Depp moodustavad teatava pomisemiskoori ja lõpetavad suheldes lauseid käežestidega. Manson lisas, et JOhnny on ainus inimene, kellega ta saab rääkida. "Ma ei oska seda selgitada muud moodi kui et me ei pea ütlema midagi, aga me ei saa seda öelda ka kellelegi teisele."

Üheskoos püüdsid sõbrad ka osta relva, millega Hitler enesetapu tegi. Lisaks on meestel ka sarnane hirm vaikuses uinumise ees - lammaste lugemise asemel on neil vaja magamajäämiseks telerihelisid ning Mansoni sõnul eelistab tema heaks uneks just väga lärmakaid ja vägivaldseid kanaleid.

Puhtus on voorus. Mitte Mansoni puhul

Selgub, et Manson ei ole suurem asi duši all käija ning eelistab pigem petupesu: nabaaluse ja kanlaaluste värskendamist. "Mulle ei meeldi intiimsus, ma arvan, et olen kaks korda elus naisterahvaga koos duši all käinud ja see toimus ka pimedas. Ma olen tõesti väga häbelik."

Lisaks tunnistas mees, et tal on suur hirm vannide ees aga ka foobia, et maja läheb põlema ja ta ei taha siis olla alasti, mis selgitab sedagi, miks ta kunagi alasti ei maga.

Spermaotsingulambiga petmise vastu

Mansoni tüdruksõber Lindsay Usichil on omad meetodid, selgitamaks välja, kas Manson teda petnud on - nimelt on naisel UV-lamp, vaatamaks, kas mees on teda petnud. "See näitab, kas millegi peal on spermat ja Lindsay on seda kasutanud minu aluspesu vaatamiseks, uurimaks, kas ma olen väljas olles nurjatu olnud."

Vahekorras viis korda päevas. Vähemalt.

Mansoni õnnenumber on ilmselt viis. Justkui muu seas tunnistas mees, et tema ja Usich teostavad seksuaalseid akte viis või enam korda päevas. Kui reporter tema pruudilt sellele kinnitust palus, sõnas naine: "Oh, jah, see on enam kui viis, aga jah!"