Näitleja Veikko Täär (41) näitleb, peab kohvikut, korraldab suhtekoolitusi – ja annab seejuures veel ainest kõlakateks! Nimelt pajatavad Jõgevamaa Voore küla elanikud, et tuntud hurmur olla lõa otsa püüdnud kohaliku poemüüja, kolme lapse ema Veronika Halgma (40).

Täär on mees, kes naishingi ükskõikseks ei jäta. Vähem kui kümne aasta eest kõmas meedia uudisest, et kõigest nädalase vahega sünnitasid kaks naist Veikkole tütred... Nüüd näikse, et Voore külas on siiski sääsest elevant tehtud – vähemalt asjaosaliste endi arvates!
«Teame teineteist, tunneme põgusalt, kuid midagi romantilist siin kindlasti pole,» ütleb Veronika. Veikko peab esiti pikalt aru. «Veronika Halgma... hmm... Ma vist isegi tunnen seda inimest. Paraku pean teie meelt kurvastama ja ütlema, et romaani käimas pole. Ilmselt on tegu väikse kandi jutuga. Väga põnevad jutud igatahes,» sõnab Täär. Ta näeb siin ka positiivset: «Kui sinust räägitakse, järelikult oled olemas.»
Mis toimub Veikko armuelus tegelikult, on saladus. Ärikeskuse Solaris teisele sünnipäevale 2011. aastal saabus ta kauni blondiini seltsis, keda siiski vaid sõbrannaks nimetas. Veikko sõnul kulgeb tema elu ennekõike töises rütmis: «Teen näitlejatööd, organiseerime koolitusi. Kohvik «l.u.m.i.» vajab ka hoolt ja kätt. Tegemist õnneks jagub.»
Muide, Täär on end tandemis Arvo Kukumägi ekskaasa Ülli Kukumägiga võidelnud hinnatud koolitajate sekka! Äripäev on neid reklaaminud kui oma lemmiklektoreid, kes läinud aastal pidasid loengu «Eduka juhi meistriklass». Tääri on tituleeritud ka suhtekoolitajaks, kelle seansid aitavat täiendada teadmisi inimkäitumisest, mille abil muuta oma töö tõhusamaks, päevad stressivabamaks ja tõsta elu kvaliteeti!