Pea igas idanaabrite artiklis tuuakse välja, et Niinistö oli kolmandat korda isaks saades juba 69-aastane. Ka toonitatakse lugejatele, et esileedi Jenni Haukio sai emaks alles 40-aastaselt. Vene meediaväljaannete vastavasisuliste lugude juures on kommentaarid aga valdavalt positiivsed: “Väga austatud mees Soomes, aga jõudis lapse teha. Hea töö!”, “Soomlane, hästi tehtud! 69-aastaselt laps, puhta õhuga ja rahva tervisest hooliv riik, mida veel tahta?!”

Samas toovad kommenteerijad välja, et nende enda riigi president pole küll eraelus nii avameelne. “Siin on näide normaalsest presidendist demokraatlikus riigis. Kõik teavad, kes tema naine ja lapsed on. Meil on kõik aga kalevi all – kes on naine, palju üldse lapsi on ja mis nad teevad – Venemaal on see saladus. See näitab, kuidas rahvasse suhtutakse.”

Nimelt hoiab Putin oma eraelu väga kiivalt peidus. Tema tütardest teatakse väga vähe ning levivad suisa kuuldused, et ka tema on mõne aja eest isaks saanud. Lisaks ei ole pärast lahutust teada, kas presidendi kõrvale on tekkinud uus naine.

Niinistö avaldas teate lapse sünnist oma Facebooki lehel, kuhu hakkas peagi laekuma ohtralt õnnitlusi. Presidendi ametlik koduleht jooksis aga pärast suurepärase uudise avalikustamist kokku. Teates kirjutab president, et poisslaps sündis natuke pärast kella kaheksat õhtul Naistenklinikka haiglas Helsingis. Mitmed kommenteerijad tõid välja, et tegu pole eksklusiivse erahaiglaga, vaid asutusega, mis teenindab igat naist, kes vaid tahab. See on taas tõestus Soome egalitaarsest ühiskonnast!