21-aastane Playboy modell on 43-aastase näitleja vastu esitanud kohtuhagi. Naise sõnul peksis Ryan Philippe ta julmalt läbi ja tal on ette näidata ka fotod, millel on näha tema sinikatega kaetud käsi ja marraskil põlv. Lisaks väidab ta, et mees on kimpus erinevate narkootikumidega, mille hulka kuuluvad näiteks kokaiin ja ecstasy.

Philippe süüdistusi omaks ei võta: "Minu ümber ringlevad valesüüdistused teevad mind kurvaks ja ajavad mul südame pahaks. Ajal, mil need süüdistused tehti, olin ma lahkelt nõus politseiga koostööd tegema ja läbi viidi põhjalik juurdlus," sõnas ta Twitterisse läkitatud avalduses.

"Olen avaliku elu tegelane olnud pea 25 aastat ja ka minevikus on minu kohta öeldud või kirjutatud valesid. Minu ametiala valides tuleb õppida selliseid asju aktsepteerima. Sel korral on aga lugu teine. Koduvägivald on väga tõene ja traagiline probleem, millega paljud naised üle kogu maailma silmitsi peavad seisma ja seda ei tohiks kunagi kasutada pahatahtlikuks laimuks või rahalise kasu saamiseks. See on väär. See ei ole see, kes ma olen. Kõik minu süüdistaja süüdistused on valed," kirjutas Philippe.

Samal päeval kõneles väljaandega People ka anonüümseks soovida jäänud allikas: "Ryan ei löönud teda. Ta tahab olukorra ära klaarida ja seda ta ka teeb." Sama isik ütleb, et hoopis Elsie oli Ryanile kallale tunginud ja süüdistab modelli kohtusaaga abil kuulsuse jahtimises.

Mehe endist kallimat esindav advokaat saatis pärast Philippe'i avaldust välismeediale omapoolse versiooni: "Phillippe'i pressiteates on ainsaks tõeseks faktiks see, et koduvägivald on tõsine probleem. Väide, et ta ei teinud naisele haiget, on naeruväärne. Ta peab meediat ilmselt narrideks. Tal on fotod rünnaku poolt põhjustatud tõsistest haavadest ja sinikatest. Tal on haiglaaruanded, mis dokumenteerivad tema vigastusi. Politsei tegi rünnakust raporti ja andis sisse lähenemiskeelu."

Ohvri esindaja sõnul saab vigastusi kinnitada nii Hewitt'i tööandja Paul Marciano kui ka tema lähedane sõber, kes oli rünnaku tunnistajaks.