Me kõik mäletame, kuidas David Beckham teatas aastal 1996, pärast Spice Girlsi hittloo "Say You'll Be There" video ilmumist, et kavatseb Victoria ära võtta: "See tüdruk on minu jaoks ja ma saan ta endale. Ta on minu ettekujutlus täiuslikkusest. Teadsin, et kui ta tahab mind, siis oleme me igavesti koos."

Pärast mehe armuavaldust, põrutas brünett kaunitar Manchester United'i jalgpallimatšile, et oma tulevase kaasaga lähemalt tutvust teha. Victoria pihib Briti moepiibli veergudel, et silmas Davidit esimest korda jalkatiimi lounge'is, kuid unelmate kohtumise täpsemad detailid on hägused...Nimelt oli lauljatar veidi purjus, ent kinnitab, et tegemist oli armastusega esimesest silmapilgust.

"Kui teised jalgpallurid jõid oma sõpradega baaris, siis David seisis koos oma perekonnaga. Ja tal oli nii armas naeratus," meenutas Victoria ja paljastas, et tema abikaasa hoiab jätkuvalt alles lennupiletit, mille peale vürtsitüdruk toona oma telefoninumbri kirjutas.

Maailma üks kuulsaim paar on olnud koos sellest ajast saati ning aastal 1999 sõudsid staarid abieluranda. Neil on neli last: pojad Brooklyn, Romeo ja Cruz ning tütar Harper.