Victoria Beckham oli Eva Longoria pulmas pruutneitsi

Victoria Beckham mitte ainult ei disaininud Eva Longoria pulmakleiti, vaid oli ka pruutneitsiks. Tõenäoliselt oli tegemist eriti glamuurne pulmapeoga.

Kim Kardashiani pruutneitsid olid Khloe, Kourtney, Kylie ja Kendall

Tegemist oli Kim Kardashiani kolmanda abieluga. Kes teeb, see jõuab.

Tina Knowlesi pruutneitsid olid Beyone, Solange ja Kelly Rowland

Célestine Ann Beyincé ehk Tina Knowles on tuntud Ameerika laulja Beyonce ema ja kuigi Knowles on ka ise küllaltki tuntud, siis sai pulm kahtlemata suurema tähelepanu osaliseks just tema tütre tõttu.

Taylor Swift oli pruutneitsi Britany Maacki pulmas

Kui sa pole siiani kuulnud Taylor Swifti parimast sõbrannast, siis nüüdseks on sellest kirjutanud paljud väljaanded. Taylor ei läinud aga pulma niisama, vaid võttis endaga kaasa ka Vogue'i ajakirjaniku, kes kirjutas sündmusest hiljem uhke loo.

Rihanna oli Jennifer Rosalesi pulmas pruutneitsi

Jennifer Rosales on RIhanna isiklik assistent. Miks mitte teha oma assistendile tore üllatus ja olla pruutneitsiks tema pulmas?

Lady Gaga oli pruutneitsi oma parima sõbranna pulmas

Kui Lady Gaga on muidu tuntud oma julge välimuse poolest, siis oma parima sõbranna pulma minnes nägi ta küllaltki šikk ja tagasihoidlik välja.

Keira Knightley oli oma venna pulmas tema tulevasele naisele pruutneitsiks

Keira otsustas oma vennale vastu tulla ja oli tema kihlatule nende pulmas pruutneitsiks. Hiljem paljastas aga Knightley vennanaine, et näitlejanna tegi mitmeid vigu ja oli kohmakas.

Allikas: mirror.co.uk