Koolijuhi argumendiks oli, et Lizzy rinnad olid väidetavalt õppetööd segav faktor. Neiu ise nii ei arva ning on seisukohal, et kool peaks lõpetama tema keha ebavajaliku üleseksualiseerimise.

Lizzy ema sõnul oli särk laialõikeline ning polnud kehassehoidev, mistõttu ei arvanud ka Lizzy, et rinnahoidja mittekandmine võiks tekitada probleeme. Ta oli üleni kaetud ning ei paljastanud ühtegi kehaosa selliselt, et seda võiks ebasobivaks pidada.

Lizzy jaoks oli see üllatav, et ta direktori Violeta Velasquez'i kabinetti jutule kutsuti. Samuti ei osanud neiu oodata, et tema koolikaaslased tema rindade peale kaebama lähevad. "Direktor palus mul pluusi alla veel üks lisasärk panna. Siis käskis ta mul ringi liikuda ja jälgis, kuidas mu rinnad tema jaoks paistavad. Siis ta otsustaski, et peaksin ka oma nibud plaastritega katma," sõnas Lizzy, kirjeldades äärmiselt alandavat vahejuhtumit.

Andmed vahejuhtumi kohta jõudsid ka kohalikku haridusametisse ning selle esindaja teatel pidanuks koolijuht olukorra delikaatsemalt lahendama. Samas leidis haridusamet, et koolijuhil oli õigus õpilast korrale kutsuda, kui tema riietus ei vasta reeglitele ja on kaasõpilaste jaoks häiriv.

Õpilaste riietusreeglite kohaselt tuleb kanda puhtaid ja õiges suuruses rõivaid, mis ei ole väljakutsuvad ega paljastavad. Samas ei ole reeglistikus sõnagagi mainitud, et tüdrukutel peab rinnahoidja seljas olema.

Lizzy ema Kari on juhtumist šokeeritud. "Kool ei peaks tüdrukusse suhtuma selliselt, justkui lasuks tal süü rindade tõttu. See on äärmiselt seksistlik," sõnas Kari. Lizzy teatas, et ei kavatse enam rinnahoidjat koolis kanda ning kool peaks lõpetama tema keha seksualiseerimise.

"Klassivennad, kes minu peale kaebasid, minu üle naersid või taga rääkisid, peaksid saama aru, et probleem ei ole üldsegi mitte minus. Ühiskonnas on levinud naisekeha naeruvääristamine ja sellesse seksistlikult suhtumine," teatas Lizzy ning ütles, et kui poisid erutuvad tema rindadest lohvaka särgi all, peaks hoopis tegelema nende noormeeste sugutungiga kooliruumides.