Saatejuht Ellen nimetas DiCapriot hulljulgeks meheks, kellele on ikka ohtlikud tegevused meeldinud, olgu selleks siis haidega ujumine või langevarjuhüppe sooritamine.

"Ma tegin seda vaid korra," teatas DiCaprio ja lisas, et uuesti ta langevarjuhüpet mitte mingil juhul proovida ei taha. "Kui mõlemad langevarjud ei avane, siis sa lihtsalt ei soovi midagi sellist uuesti läbi teha." Selgub, et näitleja esimene ja viimane hüpe osutus talle peaaegu saatuslikuks. "Hüppasin lennukist välja ja kõigepealt ei avanenud esimene langevari, mille mu tandemhüppe instruktor läbi lõikas. Pärast seda kukkusime me vabalanguses maa poole ja ma nägin kogu oma elu silme eest läbijooksmas," kirjeldas näitleja hirmuäratavat seika. Järgmisena märkas mees, et ka teine langevari on sassis ja sel ajal, kui DiCaprioga üheagselt hüpanud langevarjurid järjest oma varje lahti tõmbasid, langes tema koos instruktoriga endiselt tohutul kiirusel maa poole. Lõpuks õnnestus instruktoril teine langevari lahti harutada, aga sellega ei olnud õudushüpe veel lõppenud. "Ta ütles mulle, et tõenäoliselt murran ma oma jalad, sest me liigume liiga kiiresti. See oli üks kõige õudsamaid kogemusi mu elus."

Tegemist polnud aga esimese korraga, mil õhusolemine DiCapriot ei soosinud. "Ma olin lennukis teel Venemaale ja mootor plahvatas," rääkis näitleja. "Nägin aknast välja vaadates, kuidas terve mootor ühtäkki tulekeraks muutus. Ja tundus, et ma olin ainuke inimene, kes seda märkas!" Mehe sõnul olid kõik ülejäänud lennukis viibivad inimesed üllatavalt rahulikud: "Ma arvasin, et olen juba surnud ja taevasse jõudnud, sest keegi ei öelnud ühtegi sõna!" DiCaprio ise seevastu vaikseks ei jäänud, vaid röökis üle lennuki, et juhtunu kohta selgitusi saada. "Stjuardess tuli minu juurde ja teatas: "Näib, et meil on siin väikene probleem"," meenutas näitleja ja kirjeldas, kuidas seepeale üks vene mees päris, et milles siis probleem seisneb kah? Stjuardess selgitas, et nad on ühest mootorist ilma jäänud ja venelase järgmise küsimuse peale, et kui palju mootoreid lennukil üldse oli, teatas stjuardess: "Meil oli neid kaks. Ja nüüd on üks." Hirmuäratav reis lõppes õnneks hädamaandumisega.

Seda, kuidas DiCaprio vene aktsendiga räägib ja miks talle habet kanda ei meeldi, vaata meeleolukast videost!